Dobry film, ciekawa fabuła, wątek erotyczny, króry dodaje pikanterii...no i Kate Winslet- "oskarowa rola"!
dobry scenariusz to podstawa i cieszę się, że wzięli się właśnie za tą książkę, bo faktycznie jest extra. Sam film oddał to, co w niej najlepsze, a Kate wcieliła się w rolę fantastycznie. Nie wyobrażam sobie innej aktorki na jej miejscu. Każdy znajdzie w tym filmie coś dla siebie. Dla mnie arcydzieło.
mi tez sie film bardzo podobał. Był super! A kate naprawde zagrała oscarowo. :* Polecam.
Mi sie strasznie spodobał ^^ heh. Kate Winslet wspaniale zagrała zasłuzenie otrzymała oskara, aby tak dalej :P
Ja również polecam. Film jest głęboki, daje dużo do myślenia, przy czym pozwala widzowi samodzielnie wyciągać wnioski z poczynań bohaterów. Pokazuje jak nasze decyzje i zachowania mogą zaważyć o całym życiu. Krótko mówiąc, świetna historia.
Myślę, że reżyser się postarał i zrobił naprawdę niezły film. Film ode mnie ma 9/10, ale za to Kate jest poza skalą. Fenomenalna!!!
Kate brawurowo zagrała i należą jej się brawa.
AAaatak nawiasem.. Kilka godzin charakteryzatorom zajęło przerobienie na ,,starszą Kate'', ale mysle, ze chyba im sie udało. Ah.. ta magia w filmie xDD
Film robi piorunujące wrażenie, po jego obejrzeniu do głowy przychodziło mi mnóstwo myśli i refleksji, problemy w nim poruszane są naprawdę głębokie. Świetna gra aktorów dodatkowo napędza film, zwłaszcza rewelacyjna Winslet!