PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10040750}

Leo

2023
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 12095
6,3 3 krytyków
Leo
powrót do forum filmu Leo

Po zobaczeniu zwiastunu byłam bardzo ciekawa tego filmu, nie mogłam się doczekać aż wyjdzie. Sądziłam, że będzie jakaś przejmująca, ciekawa historia. Niestety bardzo się zawiodłam. Historia sama w sobie była taka sobie, główny bohater był mi obojętny. Bardzo męczyły mnie ciągle piosenki. Miejscami film był dziwny. Do tego nie podobało mi się zastosowanie w jeden scenie żartu dla dorosłych, przynajmniej ja tak go odebrałam.
Niestety dla mnie film kiepski, nie polecam

ocenił(a) film na 9
zoha_filmweb

Zastanawiałem się czy komuś może się ta animacja nie spodobać, i proszę. To pokazuje jak różni są ludzie - jak te dzieciaki w bajce. Dla mnie jedna z najlepszych animacji jakie kiedykolwiek widziałem.

ocenił(a) film na 9
damiankubera

Zgadzam się - świetna animacja. Może nie tego spodziewałam się po zwiastunie....ale miło bardzo mnie ta bajka zaskoczyła. Świetne żarty, świetne przesłanie. Kawał dobrej roboty Sandlera. Mam więc nadzieję, że będą kolejne ;)

ocenił(a) film na 4
damiankubera

Niestety mi nie przypadła do gustu. Być może po prostu po zwiastunie oczekiwałam czegoś innego, stąd to wynika.
Każdy ma też inny gust, mi średnio się podobało ale widzę, że jestem w mniejszości :)

ocenił(a) film na 9
zoha_filmweb

Jak ma się inteligencję emocjonalną o pojemności łyżeczki do cukru to bez wątpienia nawet film tak genialny, wzruszający, mądry i ciekawy, jak Leo, może wydać się miałki.

ocenił(a) film na 4
Shen_Ji

Nie ma to jak ocenić inteligencję emocjonalną drugiego człowieka na podstawie oceny animacji przeznaczonej dla dzieci...