Byłam dzisiaj w kinie i wyszłam oczarowana. Mnie się bardzo podobała głównie gra Jackmana,
jak i kreacja Hathaway. Tak mnie wciągnęło, że zaskoczyły mnie napisy końcowe:) Polecam tylko
dla tych co lubią piosenki, bo za dużo akcji to nie było. Dla mnie 10-tka :)
Ja też dzisiaj byłam w kinie, żeby zobaczyć ten film i... nie zawiodłam się! Wspaniała obsada, scenografia, kostiumy, charakteryzacja i oczywiście muzyka. Myślałam, że nie da się przenieść tych emocji z teatru do kina, a jednak wyszło genialnie! Wszystko dopracowane i dopięte na ostatni guzik, a więc idealny musical =)
Popieram wypowiedź :) dla mnie REWELACJA pod kazdym wzgledem od pierwszej minuty filmu...aż do napisów :) Genialna gra aktorów i swietnie wyspiewane słowa :) POLECAM
No i po roku czekania nareszcie mogłam zobaczyć i nie zawiodłam się jak dla mnie świetne ,czytałam różne opinie na temat tego Musicalu najśmieszniejsze to że za dużo śpiewania ha ha jak ma nie być skoro to musical nie widziałam wersji teatralnej ale myślę że aktorzy dość dobrze poradzili sobie z tym śpiewaniem zaskoczył mnie Rasel Crowe tak wszyscy na niego narzekali a według mnie poradził sobie świetnie o Jackmanie nie wspomnę bo to mój ulubiony aktor więc nie jestem obiektywna był po prostu rewelacyjny no i brawa dla charakteryzatorów dla wielbicieli musicali gorąco polecam :)