Les Misérables: Nędznicy

Les Misérables
2012
7,3 109 tys. ocen
7,3 10 1 109323
5,9 47 krytyków
Les Misérables: Nędznicy
powrót do forum filmu Les Misérables: Nędznicy

Anne Hathaway

użytkownik usunięty

Powiem szczerze, że jestem już tak znużona wypowiedziami Anne na temat jej 'strasznych poświęceń' do roli Fantine, że zamiast być bardziej zaciekawiona całokształtem filmu, coraz bardziej się odwracam od pójścia do kina :/ Ostatecznie Fantine to jeden z najważniejszych trybików całej akcji, jednakże dużo traci przez natrętny marketing panny Hathaway. Poza tym wydaje mi się, że aktorzy z prawdziwego zdarzenia powinni grać dla samorozwoju i własnego zadowolenia, a nie dla kolejnych statuetek. Przecież to tylko przedmioty. Co o tym wszystkim sądzicie?

użytkownik usunięty

Też mi się nie chce słuchać o jej poświęceniu pt. "ścięłam włosy!", ale do kina idź. Zagrała fenomenalnie.

użytkownik usunięty

Nie mogę wręcz na nią patrzeć... Z pewnością nie należy jej się Oscar, do którego tak bardzo dąży. Zagrała rolę epizodyczną, a za to że obcięła włosy na pewno nie należy się jej żadna statuetka.

ocenił(a) film na 8

Też mnie to wkurza, ale trzeba jej oddać, że zagrała super ten swój epizodzik. Poza tym ta rola rzeczywiście była, jak to dobrze nazwać, niewdzięczna i bardzo przygnębiająca...

Mnie też przejadło się to jej marudzenie ;) Christian Bale d o"Mechanika" schudł prawie 30 kilogramów i niemal otarł się o anoreksję, a nigdy nie słyszałem z jego ust zawodzenia o poświęceniu dla roli :D Do tego on jest facetem, a to chyba kobietom prędzej schudnąć, prawda ;) ? Anne coś tam schudła i "ścięła włosy" (jakież to straszne!!! Połowa aktorów i aktorek robi to samo, i nikt nigdy się nie żali:)), a w dosłownie KAŻDYM wywiadzie podkreśla jakież to było straszne ;/

Nie mniej jej epizod jest rewelacyjny, a kto się nie wzruszy na "I Dreamed a Dream", ten ma mniejszą wrażliwość niż parapet :D