PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599595}

Les Misérables: Nędznicy

Les Misérables
2012
7,3 109 tys. ocen
7,3 10 1 109251
5,8 57 krytyków
Les Misérables: Nędznicy
powrót do forum filmu Les Misérables: Nędznicy

Co sądzicie o tym filmie? Czy warto go obejrzeć i dlaczego? Widziałam zwiastuny, czytałam opisy i wydaje mi się interesujący od strony zarówno fabularnej, jak i artystycznej. Rozważam obejrzenie (zwłaszcza, że bardzo lubię musicale). Polecacie? ;)

ocenił(a) film na 10
majka95k

Nigdy wcześniej nie byłem przekonany do musicali.. a ten film to dla mnie arcydzieło :). Więcej chyba mówić nie muszę. Obejrzyj koniecznie z mocno nastawionymi głośnikami ^^. Ciary gwarantowane!

ocenił(a) film na 9
LewyPL

Taki mam zamiar i mam nadzieję, że nie będę rozczarowana :)

ocenił(a) film na 10
majka95k

Zdecydowanie warto na pewno się nie zawiedziesz :)

majka95k

Scenografia, kostiumy, gra aktorów OK, do zdolności wokalnych i ogólnie śpiewania w tym filmie mam niestety zastrzeżenia. Myślę, że warto obejrzeć, jednak próba słuchania samej ścieżki dźwiękowej męczy. Przynajmniej mnie. Z obrazem da się przeżyć.

majka95k

Jak dla mnie film niesamowity i jakoś podczas filmu nie myślałam o tym jak śpiewają aktorzy, wczułam się w film. Chociaż i tak moim zdaniem było ok, nie mam nie wiadomo jakich wymagań. Film jeden z moich ulubionych i chętnie do niego wracam :)

ocenił(a) film na 7
zannia

Jak na musical to dobrze to wyszło, obejrzałem film i był całkiem dobry choc osobiscie nie lubie musicali wiec warto zobaczyc