Ja nie rozumiem jednego, dlaczego w Polsce premiera będzie dopiero w styczniu?? przecież co
za kłopot zrobić napisy??
Niech tylko spróbują a normalnie krzywdę zrobię. Ja po prostu nie rozumiem przecież materiał mają w ręku. 1,5 miesiąca to jest naprawdę żenada a nie przesada!!!
No co ty oszalała? Przecież gdyby w Polsce film wyszedłby na równi ze światową premierą, to chyba by niebo spadło nam na głowy. Ja tam już się przyzwyczaiłem, jakby nie było co najmniej tygodniowego poślizgu, to nie byłoby przecież tak fajnie nie? Miesiąc później? Jeszcze lepiej! Napisy? Jakie napisy? Są co prawda dwa libretta w wersji polskiej, ale to by było zbyt łatwe! Trzeba kombinować! No i nie daj Boże, jeszcze by film wyszedł bez poślizgu. Jaka wielka Strata dla polskiego kina by to była! Swoją drogą, to naprawdę jest duże przegięcie, a później ktoś ma pretensje, że ludzie filmy na internecie oglądają lub ściągają. No bo lepiej przecież grzecznie poczekać sobie dłużej niż reszta świata, prawda?
Dokładnie, a takie gnioty jak "Przed świtem" są w stanie przetłumaczyć w dwa dni. Co do dubbingu to mam ogromną nadzieje, że nawet im to przez myśl nie przeszło.