Hej, udało mi się wygrać bilet na przedpremierowy pokaz, ale nie wiem czy to jedno- czy
dwuosobowe zaproszenie? seans w Galerii Mokotów w środę, jest ktoś jeszcze ze szczęśliwców?
Jaa ale nie jestem pewien czy mi się uda dojechać ; / Prawdopodobnie dla jednej osoby bo w specjalnym e-mailu, który za pewne także dostałeś pisze "miło mi poinformować, że wygrałe(a)ś zaproszenie". Zaproszenie czyli liczba pojedyncza. Pozdrawiam :)
Ok, dzięki, jak nie dasz rady dojechać podrzuć mi swojego maila to z żoną pójdę;) Pozdrawiam.
Filmwebowe zaproszenia zawsze są dla dwóch osób, to są poważne konkursy, a nie dziecinada ;)
och, chyba napiszę maila i zapytam, bo tez wydawało mi się oczywistym, że to dla dwóch osób, ale po przeczytaniu tego wątku zwątpiłam :p
Przecież poniżej masz odpowiedź @Wizarrda - osoby z czerwonym łbem, czyli będącej jednym ze współpracowników portalu. Szybki konkurs, szybka reakcja @Balecha i @Johna_Sheparda i w sumie szybka odpowiedź redakcji.
No i to konkretne forum służy w sumie dyskutowaniu o samym filmie. Miło zatem, że redakcja (a przynajmniej @Wizarrd) pomyślała też by poza powiadomieniami na maila zajrzeć na forum filmu.
PS. Dziękuję za zaproszenie! :)
Miałem na myśli, że chyba jasno wcześniej napisałem, że zaproszenia z konkursów są 2-osobowe, a mimo to kolejne osoby zdecydowały się pisać do redakcji maile....
Kolejne niezrozumienie.
skoro ktoś już podniósł temat...
W 99% przypadków te zaproszenia faktycznie są dwuosobowe, ale w przypadku zaproszeń na film "Trans" zaproszenia były jednoosobowe. Nie pytałem redakcji dla ilu osób jest zaproszenie, założyłem że jest jak zwykle, zaprosiłem koleżankę, a potem mieliśmy głupią sytuację przy kasie licytując się kto komu odda zaproszenie.
Także czasem jednak lepiej zapytać u źródła.
Przepraszamy za tę nieścisłość. Wygrane zaproszenia są dwuosobowe. Wysłaliśmy już stosowną informację do wszystkich zwycięzców.