Les Misérables: Nędznicy

Les Misérables
2012
7,3 109 tys. ocen
7,3 10 1 109323
5,9 47 krytyków
Les Misérables: Nędznicy
powrót do forum filmu Les Misérables: Nędznicy

Sacha Baron Cohen w Les Miserables? naprawdę? może ja sie nie znam, ale on pasuje do tego
filmu, jak pięść do nosa. Nie widzę go w żadnej innej roli niż komediowego prowokatora. ale
obejrzymy, ocenimy ;)

allexax3

Sasha jest komikiem i grał już w Sweeney Toddzie więc do tego gatunku nadaje się znakomicie. Poza tym poprawnie śpiewa i ma świetną charakteryzację. Thenardier ma być takim łotrem w cwaniacko- komediowym wydaniu. To jest taka szuja, do której widz czy to teatralny czy kinowy ma się uśmiechnąć i bawić razem z jego piosenkami.

Sabcia

Dokładnie - rola w Sweeney Todd byłą fantastyczna i wokalnie i aktorsko. Czekam by pójść na Nędzników do kina...

ocenił(a) film na 8
Sabcia

dokładnie mi też w toddzie się podobał, helena bonham też spoko ;) i tutaj też świetnie pasuje dostał komediową rolę która wnosi trochę śmiechu w ten film i idealnie zagrał

ocenił(a) film na 7
allexax3

Jest aktorem, a aktor gra - może więc zagrać wszystko. Dlaczego ma nie pasować?

allexax3

Akurat jego udziałem w tym filmie się w ogóle nie martwię.

użytkownik usunięty
allexax3

On jest w tym filmie nie do poznania, świetnie ucharakteryzowany.

www.dresscodecity.pl

allexax3

a widzialas juz film? SBC jest jedna z czolowych postaci tego filmu, razem z Helena Bonhan Carter tworza idealny duet!;)

ocenił(a) film na 10
jeannylee

Zgadzam się, nie znam nikogo, komu by się nie spodobała jego rola :) Absolutnie bez zarzutu moim zdaniem.

ocenił(a) film na 7
noorey

Dokładnie :) Byłam i widziałam. Sacha i Helena to znakomity duet. Wielu osobom Sacha będzie się kojarzył tylko z Boratem, moim zdaniem szkoda, bo to fantastyczny, utalentowany aktor, nie tylko komediowy :) Najlepiej iść do kina i się samemu przekonać.

ocenił(a) film na 7
allexax3

Po filmie dowiemy sie czy pasowal czy nie. Moze wlasnie maja role dla niego :) a piesc do nosa czasami pasuje idealnie ...

ocenił(a) film na 10
allexax3

Byłem na filmie i Sacha Baron Cohen wypadł znakomicie. Co chwila się śmiałem z Thenardierowej (cudna Helena) i z Thenardiera. Nie masz się czego martwić :D

ocenił(a) film na 7
allexax3

Stworzyli najcudaczniejszy duet z Sachy i Heleny, ale za to jaki uroczy ;)

ocenił(a) film na 9
allexax3

już po seansie! Wielkie TAK dla Sachy, a jeszcze większe dla Heleny, CUDOWNY DUET! :)))

ocenił(a) film na 7
allexax3

"...obejrzymy, ocenimy"

No zobacz jakie życie i własne odczucia mogą być mylące.

ocenił(a) film na 9
Marucins

sto procent racji!