http://www.bing.com/videos/watch/video/les-miserables-movie-trailer/5mu4b3c?from =sharepermalink&src=v5%3ashare%3asharepermalink pojawił się trailer filmu.
film zapowiada się znakomicie :) jednak ciągle mam żal, że w obsadzie nie znalazła się Lea Michele...
nie znam tej Samanthy Barks, ale już z twarzy mi nie pasuje... na tym trailerze jak wyrwana z innego świata... słyszałam jeden utwór w jej wykonaniu, może to za mało, żeby cokolwiek stwierdzić, ale póki co Lea Michele wygrywa... poza tym ona grała w Nędznikach na Brodwayu... naprawdę jak dla mnie to wielki minus dla filmu, jeszcze Lea Salonga była/jest fantastyczną Eponine..
Samantha Barks grała Eponine w O2 Arena w Londynie (2010 rok), na 25-leciu Les Miserables :) Zaznaczam, że Lea Solonga również tam występowała - jako Fantine. Naprawdę polecam :)
Co do twarzy Samanthy - rzeczywiście jest za ładna do roli Eponine ;)
Muszę przyznać, że zwiastun mnie zachwycił! Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba :)
Też jestem pozytywnie zaskoczona :) Charakteryzacja pierwsza klasa :) Mam tylko nadzieję, że będzie się dało obejrzeć ten film z napisami. Chociaż, jeżeli aktorzy z ROMY będą dubbingowali to, kto wie, może wybiorę się do kina 2 razy :D (raz na dubbing, a raz bez)
W Polsce nie dubbinguje się musicali, poza tym nie wyobrażam sobie głosu Janusza Krucińskiego do wizji Hugh Jackmana, ani Łukasza Dziedzica jako Russela Crowe'a.
dubbing to zło z definicji - nawet w wykonaniu aktorów Romy!
To jest teaser, a nie trailer :/ - już mi dałaś nadzieję...
Generalnie, nędznicy+ta obsada -> umrę jak nie zobaczę!
CZEMU NASZA PREMIERA JEST PÓŁTORA MIESIĄCA PO ŚWIATOWEJ???
pewnie w tym czasie Wierzbięta będzie tłumaczyćtekst , a potem ktoś stworzy linię melodyczną, żeby do naszych realiów pasowało;)
Nie mogę na to patrzeć...To obsada mojego koszmaru, naprawdę. Osobno tych aktorów toleruję ale jeśli są w jednym filmie i to jeszcze wyjątkowo nie dobrani...
Och, Samantha i Colm są super. Mam sentyment po 25 rocznicy. I może ja się na muzyce w ogóle nie znam ale ich wokal bardzo mi się podoba(chociaż Barksówna chwilami wyje). Dobrze że mi przypominasz!
Jest wspaniały, po prostu fantastyczny. To będzie arcydzieło. Charakteryzacja też jest świetna. Zresztą data premiery chyba nie jest przypadkowa;)