Papież ukrywający pedofilów, zbawca reprezentacji polski, która niczego nigdy nie osiągnęła z nim. Dalej jaki bohater narodowy? Dyktator z kotem czy może Fritzl vol. 2? Ech, polonia.
najwybitniejszy polski piłkarz w historii i pewnie długo nikt nie zbliży się nawet do jego osiągnięć więc nie wiem dlaczego cię dupa boli
dziękuję, że mam rzecznika, szkoda tylko, że nieco opóźnionego w rozwoju społecznym. Ale nie mogę mieć wszystkiego, akceptuję to.
Proszę bardzo i dziękuję, że mogłem pomóc innym ludziom w zrozumieniu podłoża twojego bólu dupy i burackiego zachowania :)
kto sie przezywa, ten sie sam nazywa. Okresliles sie jako burak, w dodatku zazdrosny i bez talentu. Dla mnie drewnowski jest bez klasy i tyle. Szanuj opinie, inaczej bedziesz tylko posmiewiskiem neta jako osiagniecie zycia. Nic wiecej nie osiagniesz z tym intelektem i tak, stawiam hipotezę.
Czyli idąc twoim tokiem rozumowania (z przedszkola) to Ty jesteś DREWNEM :). Zaprzeczasz sam sobie. Na początku nawet bawiła mnie ta wymiana komentarzy, bo myślałem że to trolling ale jednak teraz doszedłem do wniosku że nawet jeśli nim jest, to bardzo mało inteligentnie poprowadzony. No trudno...
od razu dupa, nieco wysłowienia się poza poziom IQ sebixa spod bloku. To subiektywne, dla wielu lepszy był Lubański choćby. Kategorie subiektywne, a piszesz jakby to był dogmat. Polecam douczyć się.
Jeśli za wybitność uzna się pazerność na kasę, arogancję i stanie cały mecz na ochłapach pod bramką przeciwnika, czekając, aż mu podadzą piłkę, to faktycznie jest najwybitniejszy...
projektujesz jak małe dziecko, dziecko 6. letnie nabywa zdolność decentracji myślenia i nie odpowiada "a ty" w komunikacji społecznej. To twój poziom. Gratulacje. Tak wynika z Piageta przynajmniej.
małe dziecko umie więcej odpowiedzieć niż "a ty", projektujesz więc własne braki rozwojowe na rozmówcę. Gratulacje.
Zgadzam się z kolegami Noizebeat i mientix a kolega "krytykzpoznania" za taki płytki i kałem cuchnący hejt powinien dostać ban dożywotni w Filmweb :) wolność wypowiedzi każdemu się należy ale jak czyjś mindset cuchnie kałem i próbuje to przenieść w internet, raczej niech szuka tego gdzie indziej aniżeli na stronie o filmach i serialach :)
co człowiek to opinia, z tą różnicą ze twój wysryw jest pozamerytoryczny i świadczy o niskim intelekcie. Ale ja wolę o filmie, a ten będzie kaszanką dekady, dla kasy. Hipoteza.
Hej, zachęcam do szanowania innych ludzi i ich osiągnięć, nawet jeśli nie podzielają się naszymi poglądami lub nie są z nimi zgodni. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania w sposób kulturalny i szanujący innych. Lewandowski, jako jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy w historii Polski, z pewnością zasługuje na szacunek i uznanie za swoje osiągnięcia na boisku, a także za to, że jest ambasadorem polskiego sportu na całym świecie. Jego film może być wartościowym dziełem, które inspiruje i motywuje innych do osiągania swoich celów, nie tylko w sporcie, ale również w życiu codziennym.
ale ja szanuję drewnowskiego, w innym wątku mówiłem, że na tle nieociosanych polskich kopaczy to półbóg dyscypliny, rozumiesz to zero-jedynkowo wszystko. Po prostu film to tania komercja o średnim facecie, bo w piłkę kopać umie, tego nie neguję. Ale wzór to żaden, raczej znak czasów, że mizerna persona wyznacza wzory konsumpcji. Tylko do tego piję. Niech robią filmy o wzorach społecznych, a nie kopaczach by zadowolić tłuszczę zasadą chleba i igrzysk.
bardzo dobrze sobie radzę z krytyką umotywowaną, ale póki co dostaję wypowiedzi błaznów, nazywajmy po imieniu. Pozamerytoryczne popisy komediantów. Wyzwiska wystawiają ci opinie przed lustrem, więc nazwałeś siebie "szurem" (cokolwiek to znaczy u was sebixów pod blokiem, wasza sprawa).
No ewidentnie sobie nie radzisz z emocjami:(. Może jakiś specjalista potrzebny ?
potrzebujesz specjalisty chyba wmawiając innym podobnież. Mama o tym wie? Przyrkę macie na rano w poniedziałek. Nie potrzebujesz dodać też 2+2 by się czegoś nowego nauczyć?
Niech nikt nie waży się zrobić cokolwiek ponad przeciętnego bo pan marudazpoznania będzie miał ból dupy.
słownictwo, il kiderne. Rozumiem ograniczenia poznawcze, ale nieco kultury jeśli ktoś nie modli się do drewniaka codziennie.
Najgorszy jest jednak twój przypadek, gdy zaznajamianie z kulturą w żaden sposób nie pomaga wyjść z intelektualnej zapaści.
mówisz niestety do lustra, uznałeś, że masz orzech w głowie i nazwałeś to zapaścią. Twoje prawo do opinii nawet w warunkach upośledzenia funkcji komunikacji społecznej w Internecie.
skoro mówisz do lustra, to czemu by faktów nie podkreślać? Skompromitowałeś się niestety.
to do mnie? zostań przy zeszycie do polskiego 2 klasa podstawówki. Dyskusje tu cię przerastają.
Przestańcie karmić trola, dla niego wciąganie ludzi w kretyńską dyskusję to pożywka i maść na zawistno zazdrosny tyłek
a ty nie umiesz sklecic od lat zdania o filmie. Nazywają to wszyscy filmomaniacy po prostu żałośnością i kierując współczucie ku tobie, il kiderne.
dyskusje między dzbankami? Mi to nie siedzi. Zostaniecie na szczycie (własnych ograniczeń umysłowych). Jak wanda rutkiewicz.