Liberator

Under Siege
1992
6,5 32 tys. ocen
6,5 10 1 31554
5,8 18 krytyków
Liberator
powrót do forum filmu Liberator

"Postać kreowana przez Gary'ego Busey (komandor Krill) miała powrócić w kontynuacji "Liberatora". Jednak, pod wpływem protestów Stevena Seagala, twórcy nanieśli w scenariuszu stosowne poprawki. " ?

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Możliwe... a właśnie, co się z tym komandorem Krillem stało ? Bo jakoś na to nie zwróciłem uwagi.

ocenił(a) film na 9
underground73

Krill był na statku podwodnym - naprawiał go, po tym jak Ryback umieścił tam ładunek. Później Ryback wystrzelił ładunki i rozsadziło łódź podwodną razem z Krillem. I wcale się nie dziwię, że Seagal się buntował. Że niby Krill zza światów wrócił? Film by wtedy stracił...

ocenił(a) film na 7
FunHouse

No tak, w sumie racja. Jakoś wczoraj po latach oglądało mi się ten film inaczej niż wcześniej. Na wiele rzeczy nie zwróciłem uwagi już, może dlatego ten moment przeoczyłem.

underground73

Tak samo dzisiaj ogladałem film po raz 100tny i tak samo się zastanawiam co się z nim stało.

FunHouse

A pomyślałeś o tym że mogli to rozegrać w ten sposób, że okręt z Krillem nie zostałby wcale wysadzony w powietrze, a Krill zdołałby uratować swoją dupę i wyjść cało z tego wszystkiego, żeby następnie pojawić się w drugiej części. Nie dziwisz się że Seagal się buntowal? Ja też nie, bo pewnie jego rozdmuchane ego na to nie pozwoliło.

FunHouse

Po pierwsze nie ststku a okręcie podwodnym, po dwa ten okręt dostał ale nie zatonął odrazu, więc ten komandor i nie tylko on mógł się uratować.