6,2 13  ocen
6,2 10 1 13
Libiomfi
powrót do forum filmu Libiomfi

Film zaprawdę pokręcony. Jestem świeżo po seansie i muszę powiedzieć, że gdy patrzę na godzinę(5rano), to zaczynam watpić, że mogłem faktycznie obejrzeć taki film. Jedyna myśl po obejrzeniu to: "Przecież coś takiego po prostu nie moze istnieć!" :D
A tak poważnie - film straszliwie pokręcony, z fatalną(albo w najlepszym wypadku średnią)grą aktorską, mikrym poczuciem humoru, wykonaniem sprawiającym wrażenie filmu offowego, ale... skłamałbym gdybym napisał iż nie sprawiło mi radości jego obejrzenie:) żadne to genialne objawienie, ale filmik wart obejrzenia w chwili złego humoru (lub o 4rano podczas pisania ważnej pracy;).

ocenił(a) film na 8
Werzemuth

zgadzam sie co do totalnego porypania ;]
ale co do gry aktorskiej az pokusiłbym sie o stwierdzenie ze to było celowe, ze to miała wyjsc właśnie taka totalna amatorka którą można nakręcic w 2 dni za jakieś 200 zł (w zależnosci ile kosztuje alkohol na węgrzech xD )
noi nie zgodze sie co do mikrego poczucia humoru, w ogóle ciężko ten humor jakkolwiek określic bo to odchodzi zupełnie w bok od jakiejkolwiek skali.
Ten film to jest kapitalna ucieczka od szarości, myśle ze to było głownym założeniem podczas realizacji i pisania tych wspaniale porąbanych dialogów ;]
Polecam wszystkim pozytywnym ludziom ! ;D