PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296909}

Licencja na miłość

License to Wed
2007
6,2 36 tys. ocen
6,2 10 1 35999
4,6 11 krytyków
Licencja na miłość
powrót do forum filmu Licencja na miłość

i powiem tlyko tyle ze bardziej interesowaly mnie nogi mojej dziewczyny i jej cale cialo niz to co bylko na ekaranie....
Z filmu wynioslem tlyko tlye ze gral tam robin williams..

ReDevil_2

Może powiesz wszystkim, w którym kinie w Polsce puszczają ten film. Niektórzy chcieliby go pewnie obejrzeć, nawet jeśli jest taki beznadziejny jak piszesz.

brzozi

wlasnie, film niedawno mial premiere w swiecie... na premiere w polce trza jeszcze poczekac:PP

Daggulka_Preity

ps. ale w necie juz ten film jest:P wiec polecam sciagnac... ale grafika jest kieposzczawa:P

Daggulka_Preity

e, to nie to... grafika rzeczywiscie jest kiepszczawa, ale na pocatki... potem oakzuje sie, ze to nie ten film;/ wiedzialam;/ ile razy jeszcze sie to zdarzy;/ grrrrrrrrrrrr......................

ReDevil_2

Radevil jeżeli tak porównujesz, to masz ładny problem :] z tego co wypisujesz wynika, że film był Twoim zdaniem tak kiepski, że aż Twoja dziewczyna (jej ciało) jest bardziej ciekawa :]
a z tego zaś wynika, że kiepsko oceniasz własną dziewczynę :) pzdr0

ocenił(a) film na 10
eliyah

eliyah dobrze godosz-wódki Ci polać hehe
Moim zdaniem film jest wyje***ny w kosmos, bardzo mi się podobał 10/10
A na necie film jest do ściągnięcia w wersji dvd-rip, net jest szeroki i głęboki-trza umieć z niego korzystać

ocenił(a) film na 2
ReDevil_2

Redevil, lol :D to żałosne, stary

choć rzeczywiście film jest tragiczny

ReDevil_2

hmm...skoro twoje zainteresowania sprowadzają się tylko do jednego, po co wybieraliście sie do kina?? Nie leiej było zostać w domu i sie porządnie
zabawic??;)
No, chyba ze wystarczy ci samo patrzenie...
Głupawy komentarz dałeś, wiec moja odpowiedz jest taka sama.
Jeśli chciałeś się pochwalić ze masz dziewczynę - to ci nie wyszło