Osobiście mi się bardzo podobał, bardzo dużo humoru oraz dobrze wykonane rysunki.
Czegoś tutaj brakowało, no ale i tak wspaniały.
Film bez wątpienia jest pięknie zrobiony, ale odnoszę wrażenie, że estetyka była ważniejsza od samej historii, która jest tak naprawdę dość szablonowa. A humor niezbyt wyszukany - może się czepiam, ale mnie już nie bawi, jak ktoś upadnie tyłkiem do góry, albo wywali na wierzch jęzor.
Popieram, ja też się bardziej przyglądałem estetyce niż historii. Szczerze to myślałem że Anime będzie trochę bardziej poważniejsze, ta historia z goblinami była bardziej przeznaczona dla najmłodszych... no ale reszta była naprawdę świetna. Śmieszyły mnie najbardziej reakcje Momo (choćby jak się przestraszyła i uciekała).
Ja film widziałam dzisiaj, ludzie na sali pękali ze śmiechu, nie tylko dzieci, których była raptem trójka, ale ja tylko kilka razy się uśmiechnęłam... Może to przez to, że nie jestem zagorzałą fanką Anime, a może po prostu miałam złe podejście
Dajcie znać jak ten film bedzie dostępny w sieci, jak na razie nie można znależć nic poza trailerami. Nie mogę sie doczekać, zapowiada się prawdziwa uczta pod względem graficznym, mam nadzieje że scenariusz będzie trzymał poziom grafiki...
DVD release date: 2012/10/26 :/ jeszcze 2 miesiące :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(