Zna ktoś może książki które opowiadają o historii podobnej jak w tym filmie? (happy end obowiązkowy - jeśli sie dobrze nie konczy to nie jestem zainteresowana :P ) Jeszcze chyba żadnego filmu nie oglądałam z takimi wypiekami na twarzy! strasznie mi sie podobał, może i banalny, naiwny i dla niepoprawnych romantyków-marzycieli ale mimo wszystko kocham takie historie - czyż nie po to ogląda sie filmy i czyta książki? żeby uciec w świat marzeń? wiadomo dobre zakończenie musi być bo bez niego to aż sie nie chce poznawać danej historii - wystarczająco dużo rozczarowań i przykrych spraw jest w życiu żeby jeszcze na ekranie to oglądać (czy czytać o tym), siadając przed ekranem czy ksiązką człowiek chce nabrać troche naiwnej nadziei że... wiadomo.... :P. Oglądając ten film miałam nadzieje że okaże sie ekranizacją ale niestety :( a wiadomo jeśli film jest tak porywający to co dopiero książka?!! prosze jeśli ktoś zna książki o podobnej fabule (z happy endem) oraz inne filmy także - niech poda tytuł :))
Jak lubisz takie historie to przeczytaj sobie książkę : PS. Kocham Cię(jest film o tym samym, tytule wyszedł na podstawie książki), Jesienna miłość (film na podstawie książki ma tytuł Szkoła Uczuć) I Pamiętnik ( o tym samym tytule jest tak samo film) Może nie wszystkie mają happy endy ale naprawdę są rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!
jak coś w klimacie romea i Julii to "Julia" Anne forter, fortier czy jakoś tak. nie jest to coś takiego jak ''ps kocham cię'' ale mimo wszystko super
fabuła inna ale trzyma w napięciu i z tego co pamiętam to jakiś fajny happy end :)
Marlena de Blasi- trylogia, Tysiąc dni w Wenecji, Tysiąc dni w Toskanii, Tysiąc dni w Orvieto.
"Moje rzymskie wakacje" nie pamiętam autora :)
Świetna książka , a także film w którym gra Amanda -Wciąż ją kocham , Pamiętnik , Jesienna miłość (film Szkoła uczuć), Ostatnia piosenka ( też jest film w którym gra Miley Cyrus i to jak na nią całkiem nieżle :p), List w butelce . Wszystkie te książki są Nicolasa Sparksa . Super jest także '' A jeśli to prawda ... '' Marc Levy ( film '' Jak w niebie '' jeden z moich ulubionych ;p ) i oczywiście '' Zaklęci w czasie ''(film pod tym samym tytułem) . AAAA bym zapomniała ----> '' P.S Kocham Cię'' :):) Naprawde warto przeczytać i obejrzeć :):)