PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736267}
6,3 120 tys. ocen
6,3 10 1 119837
4,1 37 krytyków
Listy do M. 2
powrót do forum filmu Listy do M. 2

po wczorajszej przedpremierze jestem mega zachwycona. Sama nie jestem pewna która część jest lepsza, uslyszalam ze 2 jest znacznie lepsza, a mi sie podobaja obydwie części, i to że 2 czesc wcale nie odstaje od 1 jest genialne po prostu! Malo kiedy sie to zdarza jednak. Film na którym poplynela mi lza, i smialam sie glosno... to film na ktory warto isc, na ktory moglabym dac wiecej za bilet i nie zalowalabym tych pieniedzy, bo ogladanie tego filmu to byla niezla frajda. Jedyny minusik to jak juz ktos pisal... kiedy wychodzilo sie z kina bylo sie w takim wesolym, sentymentalnym, swiatecznym klimacie ze chcialo sie miec kurtke oproszona sniegem i ogladac migace lampki na mijajacych choinkach :) a wyjscie na szarosc i deszcz bylo zderzeniem sie z rzeczywistoscia :) Polecam ten film, wprowadza nas juz w klimat przedswiateczny, w wesoly nastroj i pozwala sie spojrzec na innych ludzi z usmiechem. Po prostu tak lekko nastraja do naszej wrazliwosci i wesolego przedswiatecznego klimatu... Musicie to obejrzec, naprawde warto! A niewiem kiedy ostatnio mialam takie 100% zdanie o jakims filmie :)