PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559816}
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30140
5,0 7 krytyków
Lockout
powrót do forum filmu Lockout

Oglądnełem ze wzgledu ze scenarzystą był Luc Besson :) i mi przypadł do gustu:) i lubie Maggie Grace po filmie uprowadzona:)

kluwa070190

a mnie się średnio podobał.Maggie grała też w "Lost",fajną rolę miała:)

ocenił(a) film na 7
maIinowa

Pamietam pamietam:)

ocenił(a) film na 7
kluwa070190

Gdyby wyeliminować przesadzone sceny generowane komputerowo, byłoby jeszcze lepiej.
Na wysoką ocenę nie zasługuje, ale oglądało się fajnie. Dobrze dobrani aktorzy. Fabuła jak na taki film całkiem znośna.
Całkiem dobry, w swojej kategorii.

ocenił(a) film na 7
tenszin

poczatek jak motorem jechał to była przesada;p ale ogólnie podobało mi sie i tak:)

ocenił(a) film na 8
kluwa070190

Też polecam bardzo fajny, stare dobre SF w nowym wydaniu zresztą mało teraz filmów w zamkniętych pomieszczeniach robią. Dobra rozwałka, dużo się dzieje poza tym lubię ludzi z obsady. Momentami śmieszny i głupkowaty ale cóż takie właśnie mają być filmy SF. Motyw zapalniczki - piękna sprawa ;) podobało mi się też że są fajki - bo obecnie reżyserzy od tego odchodzą i filmy są bardzo sterylne i mało realne.

ocenił(a) film na 7
sokoleokoo2

Zgadzam się z tobą nie przepadam za kinem SF jakie wydają teraz ;p ale ten film mi sie bardzo podobał:) stare dobre SF w nowym wydaniu jak to okresliłes;)

sokoleokoo2

Stary jakbyś mi wyjął wszystkie słowa z ust :) Brawa należą się Joseph Gilgun'owi bo zagrał super.

ocenił(a) film na 4
Cassidys

Ten film bym oparty na pomysle Luca Bessona z tego wzgledu tez go obejzalem ale Rezyser wogole sie nie postaral.
Co do fabuly to jak na SF mizerna nie ma co ukrywac ten film jest sredni.

SvesS

Moim zdaniem on specjalnie jest taki a nie inny. On miał być taki z prostymi tekstami, zwykłą fabułą. Oskarów raczej nie oczekiwali heh.

ocenił(a) film na 4
Cassidys

A to heh na koncu twojego zdania to co znaczy ? Nie musisz mnie uswiecac . Nie wiem czemu bronisz tej pozycji ale jak juz wczesniej wymienilem film jest mizerny i daleko mu do starego dobrego SF. Swoja opinie wyrazilem a tu widze dalszy ciag dyskusji ktora jest znikoma.

SvesS

heh

ocenił(a) film na 3
SvesS

Czego się spodziewasz jak zgadzają się że słaby to chyba nie ma co tu się kłócić. Nie którzy lubią lepsze kino niektórzy gorsze i tyle.