Spodziewałem się typowego prekursora "American Pie" a jest to coś zupełnie inne. Film jest zdecydowanie poważniejszy i porusza bardziej poważne i wogóle nie śmieszne kwestie z początku jest tak jeszcze może "lajcikowo" i w miarę sympatycznie, tak komedyjnie;-) Później robi się z tego film obyczajowy, z czasem wręcz dramat. Podobno późniejsze filmy serii są już bardziej "komediami erotycznymi". Zobaczymy...
hej kazda czesc jest inna film mam swoje lata ale i klimat i jako komedia erotyczna daje rade <lol> pozdro siegij po inne czesci lub mrówki w gaciach :)
Niestety dane mi było obejrzeć "mrówki w gaciach".....tragedia... nie chodzi mi o taki bzdurny typ komedii erotycznej. pozdrawiam
Heh ja również spodziewałem sie typowo "amerykanskiej" glupiej komedii dla amerykanów... lecz mocno sie zdziwiłem, film jest ponadczasowy, ten klimat, te podejscie do życia... takich filmow juz nie robia :( Chcialbym zaznaczyc że pomimo iż jest z lat 80, porusza do dzis aktualne tematy, co jest ogromnym plusem. Zdecydowanie polecam osobom które lubią czasami cofnąć sie w czasie.
Ps. "Lody na patyku" pomimo że jest komedią, momentami jest naprawde smutne... wiec mozna złapać doła po obejrzeniu go (szczególnie gdy na kims sie zawiedziemy).