moze zobaczymy deadpoola w roli goscinnej , ale jezeli on bedzie tu to wolvie powinien byc w filmie deadpool , ciekawe kto wygra walke , bo obydwoje wzieli udzial w tym samym projekcie co nie lordzievader345 ? co slychac u ciebie tak ogolnie ?
Ja myślę, że byłoby to dość dziwne, nawet jakby był gościnnie, bo przecież w "X-Men Geneza: Wolverine" już był i grał go ten sam aktor i przecież na końcu zginął... no chyba, że nakombinują i cudownie przywrócą go do życia...
Nie oglądałam nowego filmu, ale w "Genezie" na moje oko wyglądało, jakby jednak go zabili...
Deadpool z genezy poszedł do śmieci, jak najbardziej może ten nowy pojawić się w tym filmie.
On tam nie umarł na końcu wygrzebał się z pod tych kamieni, miał rozerwane usta (bo przedtem mu je zaszyli żeby tyle nie gadał) i z uśmiechem na twarzy zrobił szszszsz....
x-men geneza: wolverine NIE należy do uniwersum x-men. Ogłosił to Fox i sam Hugh Jackman.
Deadpool to raczej postać która będzie w komediach... Jeśli zdecydują się by Wolverine był bardziej (jak to oni określają) "mroczny i dojrzały" to Deadpoola nie będzie
Pool pojawiał sie komiksach też jako mroczniejsza postać. Ale zwykle był to kontrast to Wolviego który ma za duży kij w 4 literach wg najemnika w czerwieni :D