PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713552}
7,6 184 tys. ocen
7,6 10 1 184303
7,1 74 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

wiadomo cosik więcej mordeczki?

użytkownik usunięty
Rales

tak, że na 99% będzie to ostatni film Jackman'a w roli Wolverina. I dobrze: za wysoki dla mnie zawsze był. Może tym razem wezmą do tej roli jakiegoś kurdupla ;p

ocenił(a) film na 8

Ale i tak zarąmbiście grał!

bladyfilmomaniak

no zgadzam sie bardzo dobrze grał ja nie chce by on odchodził z tej roli bo wydaje mi się ze inny aktor zrypie ta role jak uwazacie?

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Nikt inny go nie zastąpi. Niepowtarzalny koleś :)

bladyfilmomaniak

nio to prawda ja nie chce innego aktora w tej roli ciekawe kto bedzie jego wrogiem w tej czesci ?co nie?

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Też mnie to zastanawia.

bladyfilmomaniak

no właśnie bo w czesciach od 1 do 3 był magneto , w wolverine geneza był jego brat victor creed , w przeszlosci były sentinele a w wolverine w japonii był japonczyk ktorego wolverine uratował w wojnie

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

Ja na prawde nie wiem ,ale fajnie by było jakby walczył z odnowionym Deadpoolem ,bo z tam tym w Genezie to poracha.

bladyfilmomaniak

no moze bedzie z nim walczył zobaczymy w 2017 roku

marvelfan_filmweb

no ten w geezie byl slaby a moze bedzie walczyl z magneto znowu lub z deadpoolem nie wiadomo ciekawe kiedy bedzie jakis teaser trailer lub trailer ?

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Jeśli zagra takiego Wolverine'a który będzie chciał niszczyć i nie dbać o nic to będzie ok. I żeby było to od 18 lat :)

jak dla mnie był idealny :D Ale pewnie kwestia wieku itd, niemniej jednak jestem ciekawa kto go może zastąpić.

missnothing__

słyszałem, że głównym kandydatem jest Nicolas Cage

Rales

dziwne.. spodziewałam się raczej, że będzie to ktoś młodszy

użytkownik usunięty
Rales

Cage miał już kiedyś grac Supermana. Oby tutaj też skończyło się podobnie.. ;p

mi nie wiem czemu, ale mi pasuje ten gościu. No i nie jest wysoki :)

http://www.filmweb.pl/person/Stephen+Dorff-2667

ocenił(a) film na 9

Może Robert Kazinsky,

ocenił(a) film na 9
Rales

A ja, że Borys Szyc...

ocenił(a) film na 9

Bzdury wypisujesz.
Jackman będzie grał tyle, na ile mu zdrowie pozwoli, i o ile scenariusz będzie mu pasował.
W Ultimate dodali mu wzrostu i ma ok. 177cm. Wiele postaci na dużym ekranie nie odpowiada postaciom z komiksu pod względem wzrostu,mimo to Jackman bardzo dobrze odegrał charakter Logana.

użytkownik usunięty
deamon82

Dobra, ale o co Ci biega? Bzdury że co? Że Jackman nie będzie grać w następnych częściach? Cytuje wypowiedz samego aktora który tak powiedział. Więc ochłoń. Choć Bruce Willis też zarzekał się, że po "Die Hard 3" nigdy już w kolejnych częściach Pułapek nie zagra a tu proszę..

A odnośnie Ultimate, to wiem, że dodali mu wzrostu - ale dla mnie Wolverine będzie zawsze kurduplem mającym 158cm i tyle. Na takich komiksach się wychowałem, i tak widzę tą postać.

ocenił(a) film na 10

Może Maciej Musiał ? Wszędzie się pcha to i pewnie do tego mu się uda

użytkownik usunięty
PMJDH

lol.. ale w sumie taaa - kurduplem jest z tego co słyszałem ;p

ocenił(a) film na 9
deamon82

To ze w Gimbusowej wersji dali Loganowi wzrostu nie znaczy ze tak pozostanie ... przez 30 lat X men, Logan byl nie wysoki i to sie nie zmieni bo ktos wstawil Jackamna do tej roli podobnie jaj Nick Fury i Johny Storm zawsze dla fanow pozostana BIALI!!

ocenił(a) film na 9
Sabcio1234

Też nie lubię Ultimate, ale to nie znaczy że twórcy filmów będą korzystać tylko z 616.
Wtedy trzeba by zrestartować wszystkie filmy Marvela: Avengers, X-Men, Spiderman, F4, ...

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem Hugh Jackman idealnie pasował do roli Wolverina. Szczerze to nie wyobrażam sobie nikogo innego w jego roli. Ale trzeba uszanować jego decyzję, że po raz ostatni wcieli się Rosomaka. Mam nadzieję, iż ta część będzie równie dobra jak pozostałe, że nie zostanie przeładowana postaciami i niepotrzebnymi zdarzeniami jak to nie raz bywa. Już nie mogę się doczekać widowiska.

Rales

Widzę że dawno nikt nic nie napisał, więc podpinam się do pytania autora :P Oprócz tego że to film o Wolverine to wiadomo coś na temat fabuły, mam rozumieć że to będzie kolejny "fragment" z życia Logan'a czy też całkowicie nowa, nieopowiedziana dotychczas historia jednego z najbardziej tajemniczych mutantów? (ależ pojechałem xD ). Rozumiem że można o nim na prawdę nakręcić spoooro filmów, ale czy to nie jest aby przesada....co do poprzednich wypowiedzi to ja osobiście nie widzę (póki co) nikogo innego w roli Logan'a !

ocenił(a) film na 10
Wifirifi

Podejrzewam, że jakaś maleńka zapowiedź fabuły mogłaby pojawić się po literach końcowych "X-Men: Apocalypse". Chociaż... Wprawdzie po "Wolverine" mieliśmy zapowiedź "DOFP", ale chyba w poprzednich filmach nie było wzmianki o przyszłych samodzielnych filmach Rosomaka... Hmm...

Co do roli Jackmana - przez 15 lat też się przyzwyczaiłam. Nie cierpię zmian aktorów w danej roli (nie potrafię sobie wyobrazić Gambita innego niż ten z rosomakowego "Originu" tym bardziej, że za Tatum'em bardzo nie przepadam) i choć wiem, że czasami trzeba, to jednak tutaj nie zaakceptuję nikogo innego. To tak, jakby nagle kto inny miał grać starego Xaviera czy Magneto. Poza tym mam ogromną nadzieję, że jednak świat filmowy (nie wiem, do kogo należą takie decyzje) uszanuje swoich fanów, bo jednak spora większość z nich nie widzi nikogo innego jako Rosomaka, jak tylko właśnie Jackmana. To już wolę nie widzieć nigdy więcej Wolverine'a w filmach o X-Men'ach niż widzieć go granego przez inną osobę.