PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498798}

Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31946
6,3 13 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Gra w tym filmie Antonio Banderas? Jeszcze nie obejzalem, przejzalem tylko poczatek przez kilka sek, aby sprawdzic czy wszystko dziala i wydawało mi sie ze widze tam Banderasa... ale nie ma go w obsadzie. Wiec nie wiem czy mam jakies wizje, czy zapomniano go umiescic w obsadzie ;P

Pijany_Mistrz

banderas tam nie gra. może naczytałeś sie ze film jest podobny do filmów tarantino a tam grał bandras stąd to przypuszczenie. ANTONIO BANDERAS nie gra w LONDON BOULEVARD.

Pijany_Mistrz

chaplin (nie charlie) podobny do niego to i się pomyliłeś bracie

dontpanic

Ice_water: a co ma Tarantino do tego filmu? a tym bardziej co ma Tarantino do Banderasa? Powiedz mi w jakim filmie Tarantinowskim zagral Banderas?? Teraz chyba ty pomyliles Banderasa z Michaelem Madsenem lub Harvey Keitelem. A nawet jesli by zalozyc, ze gral w jego filmach to czemu mialbym uwazac ze jak jest jakis film podobny do Tarantino to odrazu Banderas musi tam grac. Po za tym nic nie czytalem na temat tego filmu a tym bardziej ze jest podobny do filmow Tarantino. Przeciez napisalem czarno na bialym: "przejzalem tylko poczatek przez kilka sek, aby sprawdzic czy wszystko dziala i wydawało mi sie ze widze tam Banderasa... " wiec stad przypuszczenie ze gral tam Banderas panie detektywie :P ehhh... dziwny ziutek z ciebie.

dontpanic : faktycznie, przyjzalem sie dokladnie, pozniej sprawdzilem obsade, gra tam koles podobny do Banderasa, na pierwszy rzut oka, mozna sie pomylic :)

Ok juz wiem co chcialem wiedziec, sorrki za zamieszanie:)

ocenił(a) film na 5
Pijany_Mistrz

Moje pierwsze wrażenie było podobne. Co u licha robi w tym filmie Banderas, skoro nie był wymieniony w czołówce, ale po chwili zorientowałam się, że to Ben Chaplin. Te pół-długie, niechlujne włosy, czarne oczy, kształt twarzy, skórzana marynarka i sposób poruszania mogą zmylić człowieka :).
Akurat Tarantino ma niewiele wspólnego z tym filmem, a z Banderasem łączą go (z tego co pamiętam) dwa filmy "Cztery pokoje", które Quentin wyreżyserował i "Desperado", w którym razem zagrali.

Pijany_Mistrz

a co sie tak zapiekliłeś??? mi sie banderas kojazy z tarantino bo grali razem w desperado i mimo ze to nie film tego drugiego to w jego klimatach lekko. poza tym tarantino uwielbia latynosów wiec od razu mi sie kojaży z antonio ot co . a mnie dziwi jakież to podobieństwo łączy chaplina i banderasa?? długie włosy to B miał 100 lat temu. udzieliłam tylko odpowiedzi na twoje zapytanie a tu od razu irytacja , i nie jestem detektywem i jakimś ziutkiem, sam jesteś dziwny...

ice_water

to ze ja jestem dziwny wiedzialem juz w dniu narodzin, ale nie wiedzialem ze spotkam tutaj kogos dziwniejszego ode mnie:) a tu taki suprise mi sie trafil xD

Pijany_Mistrz

:) no masz trafił swój na swego :)

ice_water

To ze ja jestem dziwny wiedzialem juz w dniu narodzin, ale nie spodziewalem sie ze znajde tu kogos dziwniejszgo ode mnie... a tu taki suprise sie trafil xD

Pijany_Mistrz

Bez sensu... przypadkiem wyslalem 2 razy ta sama wiadomosc i nie moge jej edytowac ani usunac...wyskakuje blad... ten serwis jest jeszcze dziwniejszy niz ja i ice_water razem wzieci :P