Niby każdy ma swoje zdanie , ale .... Umrę jak nie zobaczę !
Na IMDB jest dopiero 3000 głosów, więc ocena na pewno jeszcze mocno spadnie, a tak poza tym, nie kierowałbym się ocenami na IMDB.Zdziwiony jestem natomiast oceną na Rotten Tomatoes, gdzie film ma 137 pozytywnych recenzji i 11 negatywnych.Ocena 8.1 jest bardzo wysoka, czyli rzeczywiście film może być dobry, chociaż zwiastuny wielkiego wrażenia nie robiły.
Na mnie wręcz przeciwnie , zwiastuny zrobił wielkie wrażenie .. A jeśli chodzi o IMDb.com , to myślę iż warto się tym że portalem kierować.
"Na mnie wręcz przeciwnie , zwiastuny zrobił wielkie wrażenie"
To już kwestia całkowicie subiektywna.
"A jeśli chodzi o IMDb.com , to myślę iż warto się tym że portalem kierować."
Też tak kiedyś myślałem, aż do czasu, kiedy zobaczyłem, że w przeciągu kilku dni Mroczny Rycerz oraz Skazani na Shawshank dostali ponad 100 tyś. głosów.Każdy z osobna rzecz jasna.Kilka innych filmów, też dostało nagły zastrzyk ilości głosów.Odyseja Kosmiczna była na 75 miejscu, a w przeciągu kilku dni spadła na 95.Na prawdę, nie kierowałbym się tym portalem za bardzo, Filmwebem też nie.Jeśli już ktoś chce się kierować jakąś stroną to właśnie Rotten Tomatoes jest w miarę dobra.
Portalem na którym się "znajdujemy" Kierować się już od bardzo dawna nie warto , ale użytkownicy IMDb , często (Choć nie zawsze) Trafiają w moje gusta , a na sam film jestem "napalony" A poza tym , lubię takie klimaty (Podróże w czasie , dwóch typków się ściga) Więc myślę że zawiedziony z kina nie wyjdę.