Niepokoi mnie nowy trend że reżyserzy by uatrakcyjnić swoje dzieła muszą maksymalnie pogmatfać fabułę. Dla mnie ten film jest beznadziejny podobnie jak Incepcja. Tyle że ten drugi tytuł wyróżniał się efektami wizualnymi i wspaniałą muzyką.
normalnie miałem sie już kłaść spać ale z tą incepcją to przesadziłeś, fakt looper nie jest łatwy i może nie najlepszy ale incepcja to kawał dobrego kina i naprawdę nie chcąc Cie obrazić może Cie takie kino przerasta. Polecam incepcję obejrzeć jeszcze raz. sam oglądałem kilka razy
Wiesz,wszystko jest kwestią gustu. Może przesadziłem o tyle że Incepcja jest jednak lepsza od Loopera i prawdopodobnie dałem jej za niską ocenę. Dobrze że nie napisałeś że nie zrozumiałem filmu albo coś bo że takie kino mnie przerasta to trafiłeś idealnie :) Podobnie jak przerosły mnie kolejne części Matrixa ( Tylko pierwsza była dobra!:) Wracając do Loopera i podróży w czasie to jestem fanem starych dobrych filmów jak Powrót do przyszłości, Terminator albo nawet Dzień świstaka. Śmieszne że w Terminatorze wysyłany w przeszłość był morderca by zmienić przyszłość a Looperze wysyłana jest ofiara :) Stare pomysły są modyfikowane a wątki gmatwane i tego nie lubię ot co..