I po to aż musiałeś założyć osobny temat, żeby podzielić się z nami tym jakże krótkim przemyśleniem? Jak już zakładasz temat, to wysil się trochę, napisz coś o tym filmie, co Ci się w nim nie podobało, a co było ok, a nie zaśmiecasz tylko forum!
Panie La Bamba z serduszkiem zaśmiece to forum jeszcze raz chociaż nie powinienem założyłem "temat" aby po moim wpisie przynajmniej jedna osoba nie traciła czasu przy tym filmie pracy magisterskiej nie zamierzam tutaj bronić.
Jeżeli uważasz, że jako ktoś zupełnie obcy, pisząc na jakimś 'podfilmowym forum' jedno krótkie zdanie, nie podając przy tym żadnych argumentów przekonasz choć jedną osobę to gratuluje. Zostań "radcą".
Film moim zdaniem rzeczywiście kiepski, ale takim stwierdzeniem jak w pierwszym poście, to raczej nikogo nie zniechęcisz od straty czasu na tego gniota.
tak zerknąłem i jakieś dziwne to twoje ocenianie jest filmów ,,,czasem faktycznie docenisz jakiś film dobry a czasem padlinie wystawisz wysoką ocenę ...tak czy siak looper na 1 na pewno nie zasłużył
droga Pani przesadą to jest ocena Twoich ulubionych tytułów ...zawsze jak zaczynam z kimś rozmowę patrzę na to a w twoim przypadku wnioskuję iż dalsza rozmowa jest bezcelowa ....
Powinno się jakoś oznaczać zakładanie tego typu bezwartościowych tematów , aby nikt nie tracił na nie czasu.
TAK zgadzam się! Film jest wybitny w swojej klasie. Arcydzieło jak dla mnie! Mało jest filmów w których scenariusz jest na tak wysokim poziomie, że można je zrobić, jak ten film, praktycznie bez efektów specjalnych i są tak doskonałe. Takie właśnie powinny być filmy traktujące o podróżach w czasie. Kreatywne, pokazujące temat od niezwykłej nietypowej strony! BRAWO!!! Daję 11/10