PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112828
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

do przeszłości. Nie mogli zabić ich w przyszłości ???

ocenił(a) film na 7
karczewk

O ile dobrze zrozumiałam w przyszłości wszyscy ludzie byli ''oczipowani'. Nie dało się tak łatwo pozbyć zwłok i nie zostać namierzonym. Człowiek znikał i nikt nie widział gdzie jest i co się z nim stało. Trochę to przekombinowane, ale i tak fajny film.

karczewk

Nie tyle jak wyżej ochipowani co boss świata przestępczego szukał naszego głównego bohatera by się zemścić

ocenił(a) film na 4
karczewk

no ale ja nie rozumiem, po co potrzebowali pośredników do zabijania tzw.looperów. Skoro potrafili przeteleportować kogoś w precyzyjne miejsce (na prześcieradło) to czemu nie mogli go od razu do pieca hutniczego albo krematorium teleportować. Tylko potrzebowali looper do zabicia i zatargania ciała??
A poza tym czemu wybrano te czasy, a nie np epokę dinozaurów. Zamiast zabijać przenosiliby niepotrzebnych ludzi w okres Jury czy Triasu i niech sobie żyją i radzą.
Noo ale wtedy nie byłoby filmu.

karczewk

wysyłali ich do przeszłości do looperów po to żeby nie zmieniać przyszłości w której żyją, bo jeśli wysłali by ich do dinozaurów to jakiś tam ktoś mógłby przeżyć i powiedzmy zaludnić Ziemię itd.

ocenił(a) film na 8
w0wek99999

i by nie było adama i ewy

karczewk

Tym bardziej, że jego żonę zabili bez żadnego "ale". Rozumiem, że to Sf ale dla mnie film trochę nie trzyma się świata, który został na jego potrzeby wykreowany.