PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112828
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Film niezły, ale te hollywoodzkie zakończenie. Że też zawsze wszystko musi się q...źwa kończyć tak
dobrze i słodko... zły(dobry) :) ginie a pozostali będą żyć długo i szczęśliwie... obrzydliwe ;)

ocenił(a) film na 7
hoobus

Do Hollywood filmowi brakuje jeszcze paru drobiazgów ;) młody Joe był najlepszym ze wszystkich, ale i tak zginął, bo miał zbyt mało czasu by pomyśleć swoim wielkim mózgiem. Normalnie powinien sobie w prawą dłoń strzelić, żeby staremu Joe wypadł gnat z ręki, podbiec i dobić. Wtedy wszyscy byliby najszczęśliwsi na świecie.
W swojej kategorii film naprawdę dobry, da się przy nim myśleć, montażem przypomina mi trochę Incepcję. Levitt pokazał talent, znakomicie podrobił młodego Willisa.

A co do Hollywood - my Polacy akurat potrzebujemy happy endów, żeby zrównoważyć depresyjne końcówki naszych rodzimych produkcji :) pozdrawiam.

colorblind789

Co do Levitta, to faktycznie, nawet koleżanka Małżonka stwierdziła, że dobrze robi Willisa. Ja nawet zacząłem się zastanawiać czy miny ala Willis nie były wspomagane komputerowo :) Pozdro :)

ocenił(a) film na 7
hoobus

Levitt zagrał tu zupełnie inaczej niż w rolach wcześniejszych, łagodnych, do których przyzwyczaił widzów, co na początku mi przeszkadzało. Ale w miarę oglądania podobał mi się coraz bardziej. Sam Bruce niestety wypadł średnio wg mnie (i staro ;p). O wiele bardziej przekonywujący był mały Rainmaker. W scenach napadów złości naprawdę dzieciak mnie przerażał.