czy tylko dla mnie Joseph Gordon-Levitt nie wygląda jak Joseph Gordon-Levitt . Coś jest w nim takiego że nie jest do siebie podobny !! Czy tylko mi się tak wydaje ??
może miał byc podobny do młodego Bruca Willisa, bo gra w końcu jego wersję z przeszłości...
Tak czy siak podobny nie jest. Nie uwierzył bym gdyby na zwiastunach nie napisali że to on Maskra
Nie tylko Tobie się tak wydaje, ja przez prawie cały zwiastun myślałem, że to aktor który jest po prostu do niego bardzo podobny.
Wygląda to tak z tego co czytałem to starali się go ucharakteryzować tak aby choć trochę pasował do swojej starszej wersji . Powiem że w efekcie jest podobny do nikogo
Niby mu zmienili tylko kolor oczu, ale wpatrywałam się w jego zdjęcia i ujęcia w filmach na tyle długo, by otwarci stwierdzić, że MUSI mieć na sobie tonę charakteryzacji, doczepianej skóry czy jak to się tam nazywa. ;P
dali mu nos willisa i trochę szczękę zmienili, no i kolor oczu na bruce'a. w efekcie jest tylko minimalnie podobny do willisa ale nie ma to dla mnie znaczenia bo i tak film zapowiada się wybornie.
No właśnie się zastawiałem, jak to się stało, że ta głupia gęba cwaniaczka z Incepcji w ogóle nie drażniła mnie w tym trailerze.
Szkoda, bo już myślałem, ze Levitt wyrósł z tej głupiej gęby i teraz będzie się go lepiej oglądać :P
(to tak pół żartem - pół serio; drażnił mnie tylko w Incepcji, w innych filmach był ok)
http://www.comicbookmovie.com/fansites/everythingcomicbookrelated/news/?a=60379 Ma w sobie coś z Willisa.