Na plusy filmu przypada wartka i wciągająca akcja niezłe kreacje aktorów ładne zdjęcia ciekawa historia i dobra oprawa audiowizualna .Dla mnie minusy są dwa.Rdzeń fabuły opiera się na moim zdaniem błędzie w logice postępowania ludzi z przyszłości .Pozbywają się ciał używając wehikułu czasu.Po pierwsze prędzej czy później ktoś by się dokopał prawdy o ich ukrytym wehikule (prawdopodobnie jak ciała da się tak lokalizować to użycie prawdopodobnie ogromnej ilości energii też)to raz a dwa mając dostęp do cofania się w czasie naprawdę można lepiej zaplanować swoją zbrodniczą karierę .Kolejny aspekt to fakt że ludzie robią wehikuł czasu i potem porzucają dalsze udoskonalanie oraz zakazują wykorzystania dotychczasowych odkryć(to akurat logiczne ale jak do cholery doszło do wycieku informacji że podróże w ogóle istnieją????). Wiem że tu pozostaje wiele niedomówień .Może ludzie nie doskonalili podróży w czasie bo odkryli że się po prostu nie da zrobić nic więcej jak cofnąć się o 30 lat wstecz. Pomimo tych luzów w fabule naprawdę dobrze się bawiłem oglądając ten film .Mogę go śmiało zarekomendować bo większość miłośników dobrej akcji i ciekawej historii w filmie science fiction nie będzie zawiedziona.