PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Film bardzo mi się podobał, ale wisienką na torcie była właśnie gra Josepha :) Świetnie
dobrali go do tej roli, perfekcyjnie oddawał mimikę, gesty, a nawet sposób mówienia
Bruce'a Willisa!! Nie mogłam przestać się uśmiechać jak to widziałam, kapitalnie to mu
wyszło po prostu :)
A jeśli to wam nie wystarczy żeby kupić bilet na ten film... Dodam, że jest to świetna
mieszanka akcji, fantastyki, ciekawej fabuły, dobrych dialogów, fantastycznej gry aktorskiej,
a do tego humoru który pojawia się czasem w tak niespodziewanych momentach, że od
razu rozładowuje napięcie - w pozytywnym sensie ;)
Nie zrozumcie mnie źle, nie nazwałabym tego arcydziełem. Ale świetnym kinem
rozrywkowym - a i owszem! A biorąc pod uwagę że pracuję w kinie, pewnie pójdę na
Loopera jeszcze nie jeden raz, a co mi tam. :)

Sol_89

Popieram. Gordon świetny. Gdy oglądałem trailery to mi coś nie grało z Gordonem, przecież to nie on, jakaś dziwna twarz jakby po operacji plastycznej, zmieniona. No ale wszystko wyjaśniło się w kinie :P Od nosa w dół została bodajże komputerowo wstawiona twarz młodego Willisa, dzięki temu cała mimika a szczególnie ten uśmiech wydawała się bardzo znajoma :) Naprawdę świetny pomysł twórców a Gordon spisał się po prostu rewelacyjnie grając tak naprawdę Willisa w tym filmie.

ocenił(a) film na 7
burza_lukas

Nos i policzki nie zostały dodane komputerowo .. Był to czysty popis ludzi zajmujących się charakteryzacją :D