PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Znacznie lepszy od remake Pamięci absolutnej, gdzie wszystko jest spłycone i nie dorasta do pięt oryginałowi. A propos: fajne pomieszanie wizji przyszłości na zasadzie
współistnienia nowoczesnych gadżetów z dzisiejszym realizmem; nie ocieka tak nachalnie efektami, scenario dosyć dobrze napisane, może nie jest to Incepcja ale stara się
podążać za tym schematem. Ogólnie ocena na 8 i dziwię się, że sporo ludzi tak nisko ocenia ten film. Być może po opadniętych emocjach po trosze jest to wina tematu podróży
w czasie - czasem mam wrażenie że to już zbyt trywialny i oklepany temat. Podsumowując - nie jest źle.

ocenił(a) film na 5
monaelisa

Pamięci obejrzałem 30 minut i juz te pół godziny gniecie tego Loopera(który ma straszne błędy logiczne w fabule)w każdym aspekcie,zobacz jak jest pokazany drobiazgowo wykreowany świat przyszłości,trudno mi na razie jeszcze powiedzieć coś więcej ale nawet Farell,który nie jest jakimś wybitnym aktorem to w tych 30 minutach bardziej przekonywująco gra niż spółka Gordon(oszpecony) i Willis(z manierą) razem wzięci,dalej w Pamieci bardzo intrygująca fabuła juz od pierwszych minut,no i się ma wrażenie,że się obcuje z kinem pierwszo-ligowym.To tyle z mojej strony.

ocenił(a) film na 5
aronn

widzę,ze obejrzałaś Impostor,tu się zgodzę film bardzo dobry....