dziwią mnie te marudne opinie na forum. być może film nie jest dla każdego, niektórzy gubią się jak widać w zawiłościach akcji ;) ja natomiast lubię takie pogmatwane klimaty i zwroty akcji, po których nie wiadomo co myśleć. na pewno film jest inny od typowych "strzelanek" jakich można się spodziewać po produkcjach z brucem willisem. fanom sci-fi i thrillerów polecam.
gdzie ty masz tam jakiekolwiek zawiłości czy zagmatwania, film mimo iż jest o podróżach w czasie to jest prosty jak budowa cepa, smieszy mnie że można takiemu średniakowi dać 8 albo 9. jak ktoś chce scifi o podróżach w czasie gdzie na prawdę trzeba pomyśleć to polecam http://www.filmweb.pl/film/Wynalazek-2004-108799. looper jest na maksa przeciętny, za rok nikt nie będzieo nim pamiętać.
A mnie śmieszy jak można się tak pretensjonalnie wypowiadać, jeżeli uważasz że film jest słaby to porządnie to uzasadnij. Poza tym przytoczony przez ciebie film zebrał znacznie słabsze od Looper'a recenzja na wszystkich szanujących się portalach filmowych (i nie mam tu na myśli Filmwebu gdzie Nietykalni są na 3. miejscu).