PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112828
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

totalne nieporozumienie i porazka.moglem rownie dobrze dac 1.omijac szerokim lukiem.

ocenił(a) film na 2
spidermarx

zgadzam się w 100%. film słaby, bardzo słaby...w jednej scenie bruce willis zabija samodzielnie 20 osób w tym samym czasie...
Akcja rozgrywa się niby w przyszłości, ale widać, że efekty specjalne zrobione były po taniości. Nie wiem jak mało wymagającym widzem trzeba być żeby ten film przypadł go gustu...słaba była gra aktorska, muzyka, scenografia..a scenariusz (ręce opadają ! )

spidermarx

Ogólnie regółą jest, że tak niską ocenę wystawiają osoby które nie są w stanie zrozumieć co dzieje się w filmie. Brak umiejętności umysłowych przekłada się na zaniżoną ocenę filmu. Wystarczy, że fabuła związana jest z pętlami czasowymi to zaczynają się gubić.
Wniosek: ten film nie jest dla całej populacji dorosłych osób.

nijak

ogolnie regula jest iz inteligent jest przyjacielem slownika ortograficznego i nie pisze z bledami.wniosek : zasady pisowni nie sa znane calej populacji doroslych osob.

spidermarx

Widzę ,że brak umiejętności zrozumienia trochę bardziej zawikłanego filmu potwierdzasz brakiem umiejętności pisania polskich liter.
Wniosek: brak umiejętności używania klawiatury nie dziwi w twoim przypadku biorąc pod uwagę brak umiejętności połapania się w fabule nieco bardziej skomplikowanego filmu. Na szczęście nie jest to regułą dla całej populacji dorosłych osób.

nijak

nie wydaje mi sie abysmy byli na ty .nie uzwam polskich liter poniewaz jestem inwalida i latwiej mi pisac bez alta.stracilem 3 palce prawej dloni w tartaku.brak slow.

spidermarx

Wycofuję się w takim razie z uwagi na temat polskich liter.
Pozostawiam jednak przestrogę, aby nie odradzać innym oglądania filmu, ponieważ samemu go się nie rozumie. Tak się składa, że omawiany tutaj film wyróżnia się od zalewającego nas chłamu i zasługuje na rekomendację.

ocenił(a) film na 3
nijak

Problem w tym, że ten film to właśnie element zalewającego na chłamu, niezasługujący na polecenie w żaden sposób :)

trikiwi

Problem w tym, że wyrażenie takiej opinii pozwala tobie nie widzieć braków w bystrości własnego umysłu i w związku z tym pewną niemoc w zrozumieniu fabuły tego filmu.

nijak

kazdemu kto wypowie sie negatywnie o looper zarzucasz brak bystrosci wlasnego umyslu.pytanko teraz.czy ja w jakimkolwiek swoim komentarzu na temat tego filmu napisalem iz go nie rozumiem ? to ze dalem niska ocene nie oznacza ze nie rozumiem co ogladalem.warto sie nauczyc czytac ze zrozumieniem.

spidermarx

A czy ty sam umiesz przyznać się przed samym sobą, że oglądałeś film nie rozumiejąc, bo wymagał od ciebie zbyt dużo myślenia? Czy naturalną reakcją jest niechęć do zauważenia, że nie jesteś wystarczająco bystry do oglądania tego filmu? W takim przypadku łatwiej jest wierzyć , że jest to "totalne nieporozumienie i porazka.moglem rownie dobrze dac 1" niż widzieć niedostaki własnej inteligencji.

ocenił(a) film na 3
nijak

Miało być grzecznie, ale co tam. Film to bzdet, prosty jak budowa cepa, żaden probierz intelektu. Moja opinia, miej sobie swoją. Odpie.rdol się natomiast od mojej bystrości umysłu. Widocznie masz jakieś spore kompleksy na tym punkcie, skoro piszesz o tym non stop, osoby niechętne temu filmowi to wg Ciebie ograniczeni głupcy, natomiast ty jeden jedyny, wybrany ogarniasz głębię "dzieła" swoim bystrym rozumem. Twój bystry umysł nie podpowiada Ci że klasycznie obrażasz ludzi? Pisz do rzeczy a nie wycieczkuj się ad personam. Mój pierwszy post na filmwebie i musiałem trafić na bucowatego megalomana z bełkotliwym stylem pisania w dodatku, co za pech.

trikiwi

Nie jest prawdą, że jestem jeden jedyny mądry, ponieważ większość forumowiczów jest w stanie zrozumieć o co chodzi w filmie. To ty jesteś w tej nielicznej wyróżnionej grupie lubiących przechwalać się swoim brakiem zrozumienia.
Mimo, że film nie jest probieżem intelektu, ani najgenialniejszym dziełem w historii kinematografii to mimo to, wyróżnia się pozytywnie w morzu miernych produkcji. Ty piszesz bzdet i chłam. Możesz powtórzyć te określenia wielokrotnie, a nadal będą one świadczyły wyłącznie o tobie , a nie o filmie
Jeżeli to był twój pierwszy post na filmwebie to może nie należało pisać to co ślina na język przyniesie, tylko zastanowić się nieco zanim sięgnie się po klawiaturę

nijak

co komentarz wacpana nijakiego tym lepiej sie bawie.dawno nie spotkalem takiego bufona :D udaje normalnego a to krypto debil zarzucajacy wszystkim glupote :D czekamy na kolejna opinie o naszym idiotyzmie :D

spidermarx

Nie ma potrzeby wystawiania tobie marnej opinii, skoro samodzielnie sobie ją wystawiasz.

P.S. Nie ma również potrzeby zarzucać wszystkim głupoty, ponieważ większość nie ma kłopotu ze zrozumieniem omawianego filmu.

nijak

wiedziales zes debil.w dodatku przewidywalny :D

spidermarx

Niesłusznie oceniłeś mnie według siebie, ja należę do większości która nie miała problemu ze zrozumieniem filmu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kaczoburger

Wypowiedź nikogo nie dziwi biorąc pod uwagę podejrzenie o braku intelektualnych umiejętności w rozeznaniu się w fabule filmu.

ocenił(a) film na 8
spidermarx

Oj tam nie przesadzaj, 2/10? Może nie był to film wybitny, ale chociaż czasem trzeba było pogłówkować. Willis i "Willisopodobny" Gordon-Levit +2 do oceny :) Dobry temat, może nie do końca wyeksploatowany potencjał, ale +1 :)

Gr3gorius

w tym filmie nie bylo o czym glowkowac.dorabianie do niego zawilej fabuly jest bledem.to typowa nieudana produkcja o duzym budzecie.

spidermarx

Wypowiedź nikogo nie dziwi biorąc pod uwagę podejrzenie o braku intelektualnych umiejętności w rozeznaniu się w fabule filmu.

nijak

to lubie :D

spidermarx

Mało kogo tutaj interesuje, że lubisz brak intelektualnych umiejętności.

nijak

analfabeta zawsze skomle o chorobach innych wystawiajac swe lico z obawa.

spidermarx

Zbędnie wracasz do sprawy pisania polskich liter. To już zostało wyjaśnione i niepotrzebnie nazywasz siebie analfabetą..

nijak

debil , debil , debil.oblany sperma szatana chwyta sie za bolace krocze zarazajac swa glupota ojczyzne cala.

spidermarx

Zbędnie przedstawiasz tutaj własną osobę. My tu filmy omawiamy , a nie swoje upodobania erotyczne.

nijak

my ? mac twaja i bac nijak sie widzi panstwu.

ocenił(a) film na 6
spidermarx

Ostatnio oglądałem "Kod nieśmiertelności" i w pewnym sensie tematyka jest podobna. Różne zawiłości w czasie. Jednakże w tym filmie jest to trochę zbytnio przesadzone.
Wspomniałem o filmie "Kod Nieśmiertelności", ponieważ tam pętle czasowe były o wiele ładniej podane widzowi. Natomiast tu panuje lekki chaos. Za dużo było podane na początku jak dla mnie. Zastrzegam, że film zrozumiałem!
Film był ok, rola Gordona-Levitta również ok, słabiej Willis. Czasami film był nużący, co niestety w moim mniemaniu obniża ocenę. Może ocena byłaby lepsza, ale za dużo spodziewałem się po tym filmie.

lukasz12548

kod niesmiertelnosci ogladalem z zaciekawieniem.a co do loopera faktcznie chyba za duzo sie spodziewalismy a pozniej rozczarowanie. .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kaczoburger

gimbusiarni ? :D dziwota :D kaczoburger :D