Takie filmy animowane, powinny być na porządku dziennym. By ludziom dać do zrozumienie, jak powinno się postępować. Polecam gorąco tą bajkę. Nikt oglądając ją się nie rozczaruje. :)
Ja również jestem bardzo zadowolona z tej bajki, fabuła od początku do końca dopracowana... coś pięknego dla całej rodziny.
Zgadzam się z Tobą w 100% :-) godny polecenia ;-) ps. 1 scenka mnie dobitnie rozsypała jak miał zebrać gifty monety, gwóźdź i... pradziada ślimaków! xD hahaha jak go zobaczyłem to się posikałem ze smiechu :-) mega dobry :-D nawet mi się podobały scenki ze śpiewaniem co raczej tego nie toleruję a tu miłe zaskoczenie
Zgadzam się, wreszcie jakaś bajka bez krzyków i przemocy :) Był polski dubbing? Ja widziałem w oryginale.
Był dubbing pl ;-) sam oglądałem w takiej wersji... bardzo zadowolony jestem z tych głosów które zostały usytuowane do postaci! :-)
Dla mnie za jaskrawo wizualnie i za blado fabularnie :P Ale może dla naprawdę małych dzieci i dziewczynek to w sam raz. Pluszowy bardzo. Poprzedni "Księżyc..." bardziej mi podszedł. Do poziomu Pixara jeszcze daleko, ale dobrze, że jest trzeci zawodnik na scenie animacji. Doceniam szczegółowość, 3D nie oceniam bo nie widziałem.
I ja tak odebrałam ten film, zaskoczył mnie ciekawą i oryginalną fabułą oraz niebanalną animacją, zapada w pamięć; dobra, wartościowa rzecz; super film dla całej rodzinki! :)
No nie wiem, czy dla każdego, film raczej dla małych dzieci. Niezłe animacje i tło, ale fabuła za bardzo rozciągnięta, starczyłoby jej może na pół godziny, a teksty mocno średnie. Przydałoby się też więcej humoru, a tutaj tylko jakieś popiskujące rybki, misie itp. Starszym to bym tego nie polecał, gdyby nie to, że byłem na tym z dzieciakami w kinie, to bym jej wcale nie oglądał, bo po kilkunastu minutach zacząłem się nudzić.