PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539510}

Lorax

The Lorax
2012
6,6 21 tys. ocen
6,6 10 1 21275
6,3 6 krytyków
Lorax
powrót do forum filmu Lorax

Witam czy warto na 3d isc? czy jest co popatrzec pod 3d? bo nie chce przeplacac jezeli bedzie jak na TinTinie to nie bardzo

ocenił(a) film na 6
subik

bedzie jak z Tin Tinem :) lepiej 2d, poza tym nie wiem czy grają wersje 3d gdziekolwiek

subik

według mnie warto iść na 3d. Dzisiaj byłam i super! Piękne kolory, 3d widoczne i wzruszająca bajka. Polecam.

narabakna

3d graja wszedzie w Heliosie Tzench, malo w 2d moze za tydzien to sie zmieni...
dziekuje za odpowiedzi

subik

trololo? tintin miał świetne 3d, szczególnie scena pościgu przez miasto wgniatała w fotel.

ps. o loraxie sie nie wypowiadam, nie widziałem jeszcze ;x

ocenił(a) film na 8
subik

3D na serio dobre. Przynajmniej w Multikinie w Koszalinie :) Świecna scena dojazdu do once-lera :)

ocenił(a) film na 10
subik

Choć generalnie podchodze sceptycznie do czyde, to w przypadku Loraxa sprawdza się, jest sporo "momentów';)

subik

3D wypada w tym filmie dobrze tu można zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=jTIW_naVPr4
A film jest uroczy, bardzo dobry wizualnie i śmieszny, choć historia raczej dla małych dzieci to dorośli też nie będą się na nim nudzili:)

subik

naprawdę nikt nie był i nie widział? ...

lakimakromedia

byłam, widział- film przepiękny wizualnie- fantastyczna grafika, kolory po prostu super. fabuła jak to w bajkach ale bardzo przyjemna:) szczerze polecam:) i warto isc na 3D, efekty są świetne:)

ocenił(a) film na 6
kachaha

Jest to jedna z niewielu animacji, gdzie efekty 3D są tak fantastyczne- spływ rzeką wgniata w fotel;) Polecam tę bajkę:)