PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103929}

Los człowieka

Sudba cheloveka
1959
7,9 4,3 tys. ocen
7,9 10 1 4343
7,9 7 krytyków
Los człowieka
powrót do forum filmu Los człowieka

Co to za "komentator" filmowy??? W pierwszych zdaniach opisu filmu przedstawia wydarzenia,
ciąg dalszy, cała tragedię tego człowieka! Dlaczego Filmweb wydrukował takie coś? Przecież to
Spoiler przedstawiający fabułę filmu! Przepraszam za wykrzykniki, ale nerwy mnie wzięły na coś
takiego.

ocenił(a) film na 8
IrenaSz

True that, podpisuje się pod tym obiema rękami i nogami. Jak można?!

ocenił(a) film na 8
IrenaSz

Ja także! Weźcie to zmieńcie!

ocenił(a) film na 10
Gandalf777

Dzięki Ci za poparcie! Pozdrawiam.

IrenaSz

fakt!!! To chamstwo ze strony tego co w paru słowach streścił całą fabułe!

ocenił(a) film na 10
JareckiGa

Dzięki za poparcie! Ale nie wiem, czy nasze uwagi w ogóle ktoś z Filmwebu czyta? Wątpię, bo widziałam już podobne opisy przy innych filmach. Pozdrawiam.

IrenaSz

Opis można zmienić (całkowicie), zgłaszając poprawkę (klik na "opisy filmu", poniżej pokarze się opcja). Dla pewności można dopisać uwagę, że poprzedni jest do zmiany bo spoileruje. Ewentualnie można zgłosić do usunięcia, ale to jedyny opis, więc proponowałabym po prostu zastąpić go nowym. Aż dziwne, że przez prawie rok nikt na to nie wpadł. Filmu jeszcze nie obejrzałam, więc sama tego opisu nie zmienię...

ocenił(a) film na 10
creep_

Dziękuję za informacje, nie wiedziałam. A obejrzenie filmu serdecznie polecam! Pozdrawiam.

IrenaSz

Na pewno obejrzę, omijając wzrokiem opis ;]

pzdr.

creep_

Zmienił ktoś ten opis? Wygląda na to, że nie. Chyba sama się za to zabiorę... Dodam tylko, że krytykowany opis jest bezpośrednim tłumaczeniem z imdb.

PS. "Pokaże się opcja" - nie wierzę, że takiego byka walnęłam, i nawet nikt nie zwrócił mi uwagi, dziękuję za wyrozumiałość :).

ocenił(a) film na 2
IrenaSz

Popieram. Takim komentatorom-szkodnikom Filmweb powinien ograniczyć prawa jedynie do odczytu. Zawsze staram się czytać najkrótsze opisy filmów, najlepiej od dystrybutorów, a tutaj trafiłem tylko na spoiler. Strach w ogóle cokolwiek na tym Filmwebie przeczytać przed seansem. Takie szkodniki trzeba tępić.