Ja tego nie rozumeim czemu w Polsce nie mogą zrobić więcej takich filmów np Czarny Czwartek ,Sala samobójców itd tyllko milon komedii ktore i tak nie sa smieszne i w ktorych wystepuja na zmiane zawsze ci sami polscy aktorzy no K.U.RWA dziękuje.
WIEM ŻE TEN FILM TO PEWNIE kolejny nie udana polska komedia w stylu słąbego Och karola albo jeszcze gorszego Jak się pozbyć celulitu ale weź nie wmawiaj komuś że CZARNY CZWARTEK BYŁ ŚWIETNY!!! ok! moze był lepszy od tych 2óch wyżej wymienionych ale powiedzmy sobie szczerze Czarny czwartek to słaby film jak na gatunek w któRym się obraca NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA TEMAT KTÓRYM DYSPONOWAŁ AUTOR FILM MOŻNA BYŁO ZROBIĆ 100 RAZY LEPIEJ A TAK WSZYSZEDŁ BARDZO PRZECIĘTNY FILM I NIC WIĘCEJ JEDYNE CO MI SIĘ PODBAŁO TO PIOSENKA KAZIKA I NIC WIĘCEJ JEŻELI KTOŚ CHOĆ TROCHĘ ZNA SIOĘ NA HISTORII TO NIECZEGO NOWEGO Z TEGO FILMU SIĘ NIE DOWIE .... WRACAJĄC DO TEMATU LOS NUMERSO Z TEGO CO TU WIDZE JEST RACZEJ SŁABYM FILMEM WIĘC GŁĘBOKO SIĘ ZASTANOWIE CZY PÓJDĘ NA TEN FILM TO JUŻ WOLE CHYBA JEŻA JERZEGO...PS. PLECAM SALĘ SAMOBÓJCÓ NAJLEPSZY FILM 2011 ROKU!!!!!!!
Powiem ci dlaczego przez takich gamoni jak ty (bez obrazy) którzy chodzą na takie filmy i dają zarobić tym pajacom.
Nazywasz kogoś gamoniem a w nawiasie 'bez obrazy' hehe to jest bezsensu :P
a prawdziwa odpowiedź to przez takich pajaców jak ten londontown