PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=600070}
4,5 15 tys. ocen
4,5 10 1 14912
3,3 3 krytyków
Los numeros
powrót do forum filmu Los numeros

Los numeros

użytkownik usunięty

Często przy takich filmach zadaję sobie w myślach retoryczne pytanie "po co do cholery takie
filmy jak "Los numeros" w ogóle powstają?". Najgorsze jest to, że w mojej głowie pytanie
rodzi się jeszcze w trakcie seansu a nie po jego zakończeniu. Film Ryszarda Zatorskiego
można spokojnie umieścić w słowniku synonimów pod hasłem "gniot" tudzież
"nieporozumienie". Film jest strasznie słaby, mało śmieszny i beznadziejnie zagrany. Nie
dałem najniższej oceny tylko ze względu na Justynę Schneider, która wydaje się być bardzo
sympatyczną osoba. Samego filmu jednak zdecydowanie nie polecam.

zapraszam na bloga ;)

A ja do skomentowania recenzji http://www.hitosfera.com/recenzja/los-numeros/297 :)

ocenił(a) film na 6

no a Kac Vegas to lepszy, wolę rodzimego gniota od durnoty z USA

ocenił(a) film na 1
zezun

w kac vegas przynajmniej starali się zaciekawić widza akcją i biegiem wydarzeń. pewne momenty były śmieszne, czasami głupawe, ale nie nudne. w los numeros prawie wszystkie dialogi były nudnawe, akcja jakoś mnie nie ciekawiła. w ogóle to ta cała historyjka w los numeros to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 1

dokładnie, też podczas oglądania zastanawiałem się po co robią takie filmy. w pewnym momencie nawet straciłem wątek w filmie. żaden tekst w filmie nie był śmieszny, durnowata historyjka, słaba gra aktorska - gniot taki sam jak weekend itp., całe szczęście, że tylko 80 minut.