PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=600070}
4,5 15 tys. ocen
4,5 10 1 14912
3,3 3 krytyków
Los numeros
powrót do forum filmu Los numeros

Prawdę mówiąc patrząc na ostatnie superprodukcje typu 'Wyjazdu integracyjnego' czy 'Kac Wawy' mogę powiedzieć, że nie jest aż tak źle. Tym razem film nie jest kpiną z widzą, jawnym oszustwem, próbą wymuszenia pieniędzy na wielkiej, śmierdzącej kupie przystrojonej w 3D czy inne bajery. Tym razem film jest po prostu słaby, ale nie jest totalnym nieporozumieniem. Scenariusz straszliwie przewidywalny, ale czemu się dziwić. Realizacja na pewno o niebo lepsza od wymienionych potworków, co nie zmienia faktu, że parę grzechów polskiej kinematografii powiela. Najgorszym elementem składowym jest rzecz jasna gra aktorska, ale patrząc na nazwiska aktorów, z których żadne mi nic nie mówiło przed seansem, od początku zakładałem że to jakieś poskie serialowe gwiazdki więc i spodziewałem się, że tak będzie; wyznacznikiem jakości jest przewijający się przez moment pod sam koniec Mroczek. Mogę mieć tylko nadzieję, że Schneider kiedyś się wyrobi, bo tak jakby coś w sobie miała. Tak czy inaczej jest ŹLE. Tym niemniej... No po prostu cały czas powstają znacznie gorsze polskie, khem, komedie. I o ile po tych innych czuję się obrażony i oszukany ich poziomem, o tyle po 'Los numeros' takiego uczucia nie mam. Po prostu film słaby i tyle.