4,5 15 tys. ocen
4,5 10 1 14920
3,0 4 krytyków
Los numeros
powrót do forum filmu Los numeros

co powiecie na akcję pt. stop polskim żenadiom.
układ jest taki: my nie chodzimy do kina na szajs - oni kręcą lepsze filmy

_marecki

Jestem za.

ocenił(a) film na 1
_marecki

haha jestem za, ale jak nie będziemy chodzić to skąd będzie wiadomo czy są to lepsze filmy czy ciągle szajs?;p

kasia88r

heh, wyslemy jednego zwiadowcę...

_marecki

ja również jestem za. I jeszcze tak reklamują jakby nie wiadomo jakimi hitami były te filmy, ale i tak widać że to zwykły szajs z płytką fabułą i kiepskim dowcipem

_marecki

Jakby to było takie łatwe to co roku byśmy mieli polskie oscarowe produkcje. Sam nigdy nie chodzę na polskie komedię do kina tylko biorę w późniejszym czasie od znajomych którzy biorą od swoich znajomych którzy mają je z niezbyt legalnego źródła rozpowszechniania.

_marecki

jestem jak najbardziej za, ale czy coś to da? I tak wiele ludzi będzie na to chodziło ...

_marecki

Ja NIGDY nie byłem w kinie na polskiej komedii (mam 13 lat i byłem w kinie okolo 30 - 35 razy).Wy też możecie nie napychać reżyserom kieszeni

Heroes222

Ty się młody nie odzywaj :P Jak Kilera nie widziałeś, to nie masz głosu. :D

mikmro

Ja mam 16 lat (niecałe) ale lubię sobie obejrzeć polskie komedie np. Job czy Jak rozpętałem II wojnę światową. Akurat Kiler mi się nie specjalnie podobał ale stosunkowo jeśli wziąć ilość wyprodukowanych komedii a liczbę tych dobrych , to tylko usiąść i płakać.

coah22

Oczywiście, te dwa filmy, które dałeś jako przykłady to klasyka, a przygody Jurka Kilera też do nich należą ;)

_marecki

Jestem jak najbardziej za! Mam dosyć tych reklam... Tylko mnie kochaj, kochaj i walnij, kochaj i popatrz....

_marecki

bojkot nie ma szans. ciemny lud wszystko kupi.

_marecki

Sry, bez sensu, w Polsce nie przejdzie, większość i tak pójdzie na rodzime gówno do kina a Łabędzia i Króla obejrzy na kompie -.- taka mentalność. Odzew zobaczysz tylko ze strony ludzi, którzy i tak nigdy nie chodzą na polskie komedie

mnjhau

eh niedowiarki!
w internecie wszystko jest możliwe. BOJKOT mówie... może sie nie uda od razu, ale się uda!

użytkownik usunięty
_marecki

Trza zrobić DEMOTA i już.

albo przynajmniej napisać coś dziwnego żeby trafić na mistrzów !

coah22

Ta, a na podstawie mistrza i demota zrobić komixxa, jak to ludzie nie chodzą na polskie komedie.

_marecki

Ja przyjęłam taką postawę, kiedy nastał kres epoki dobrych komedii, takich jak Kiler, czy Chłopaki nie płaczą. Nie chodzę na szajs do kina, ani nie oglądam go w internecie. Dodatkowo demotywuje mnie fakt, że rodzime gówna wychodzą średnio co miesiąc, a ich jakość nieustannie spada. Co kolejne to gorsze, z jeszcze bardziej skopiowanym od Amerykanów scenariuszem, który nijak nie przystaje do polskiej rzeczywistości. Jednym słowem - żal.