4,5 15 tys. ocen
4,5 10 1 14921
3,0 4 krytyków
Los numeros
powrót do forum filmu Los numeros

Polskie filmy na ogół tu na filmebie mają bardzo niskie oceny straszne mnie to dziwi. Powiem tak jakiś czas temu oglądałam Fenomen(polski film) i się zawiodłam bo kiczem i tandetą zajechało, ale nie można opierać się w ocenie na jednym obejrzanym filmie czy kilku polskich i wystawiać od razu takie opinie że Polacy kręcą złe filmy.Gówno prawda. Mamy wiele genialnych filmów, które się bardzo udały. Wspominając o starych filmach to niektóre są na bardzo dobrym poziomie. Ten film Los Numeros nie był złym filmem i nawet średnim w opinii tylko dobrym.Tak samo jak zdarzają się i to znacznie w większości złe filmy amerykańskie tak my w Polsce mamy słabsze filmy Polskie więc nie róbmy wiochy i przestańmy krytykować nasz naród. Bo zachwalamy Amerykanów ich gwiazdy wszystko w nich uwielbiamy(nawet Vis nie mamy) oni mają nas w dupie a nasze Polskie gwiazdy ciągle krytykujemy, wyzywamy, filmy tak samo (piszemy że do bani, że Polacy to tacy i owacy)! Ostatnio wiele sensacji wzbudzała Natasza Urbańska. Ludzie jej nie lubią ale czemu???? ma talentów sto a każdy po niej jedzie! a np. taka Paris Hilton jest pustakiem i czy ktoś o niej źle się wypowiedział?? Albo Amy wajhałs czy cholerka wie jak to się pisze była narkomanką ale nikt o niej nie pisał, że jest ku** i nie wyzywał jej strasznie choć robiła złe rzeczy. A naszą rodaczkę to z błotem by każdy zmieszał. Ludzie nie macie pojęcia o rzeczywistości. Zawistni jesteście

binkusi

Popieram Cię całkowicie,gdyż jestem takiego samego zdania jak TY:)

ocenił(a) film na 5
binkusi

Też jestem tego samego zdania ... 5/10 za genialną rolę Dziurmana oraz za cudowną Justysię Schneider.

ocenił(a) film na 7
tomucho77

Dziękuję za poparcie. Nie mogę się pohamować by nie odpisać tym osobom co głupoty wypisują. Czytać się czasami nie da tego steku bzdur. Dzięki, że jesteście ze mną ;p;p

ocenił(a) film na 5
binkusi

Też tak mam że nie mogę się pohamować by nie odpisać tym ćwokom co głupoty wypisują.

Dzięki że jesteś ze mną :) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
tomucho77

:D no to jest nas dwoje :D hehe ale przyznaj, że czasami ludzie mądrze nie myślą.

ocenił(a) film na 5
binkusi

Zgadza się a na dodatek udają debili, są chamami, plują jadem i są niewyobrażalnie zazdrośni.

Tego wszystkiego możemy doświadczyć czytając wypowiedzi na FW.

ocenił(a) film na 6
binkusi

popieram w 100%, byle jaki szajs z etykietką made in USA wywołuje zachwyty, a polski przeciętny jest zjechany, uważam że wcale nie jest taki zły

ocenił(a) film na 7
zezun

A ile takich szajsów zagranicznych mamy dłoni by mi nie starczyło by wszystko zliczyć. ale co z tego jak i tak czy siak dowalamy się do naszych Polskich