GŁosujcie wszyscy na ten film bo niedługo nie będzie go w 20!!!!
Trzeba dawać 1/10 filmom Siedem i Gladiator,aby ten rewelacyjny film Jacka Nicholsona znowu tsanąl na wyskokim miejscu rankingu!!!!
Siedem tak, ale Gladiatorowi absolutnie nie! Już się wypowiadałem na ten temat na innych forach i tu też powtarzam, Gladiator zasługuje na TOP 10 jak mało który film, Lot nad kukułczym gniazdem też się do takich filmów zalicza.
Z całym szacunkiem, ale nie traktujmy filmweba i top 100 jak jakiś pojedynek fanów na głosy swoich ulubionych filmów.
ej ludzie bez przesady!
Lot Nad Kukułczym Gniazdem jest moim ulubionym filmem no ale przeciez nie bede dawac innym filomom jeden tylko dlatego zeby Lot byl wyzej! to dziecinada!!! Gladiator to kapitalny film i Siedem tez bardzio dobry. a Ze sa tutaj dzieci Neo ktore stawiaja film z piecioma oskarami ponizej pierwszej 5 (juz nawet nie mowie o 12 miejscu) to na to sie nic nie poradzi...
Chciałbym sprostować to co powiedziałem: pisząc w powyższy sposób nie miałem na myśli, aby dawać jedynki Siedem, czy innym filmom, które nie powinny być przed np. Pulp Fiction, ale że nie zasługuje on na TOP 10. Jestem zagorzałym przeciwnikiem oddawania kilku głosów na jeden film z kilku kont i stronniczego oceniania. Sam dałem Siedem 8/10 a Gladiatorowi 10/10. Zawsze wystawiam obiektywne oceny i uważam, że na filmowym serwisie jakim jest Filmweb wszyscy powinni tak robić. Przepraszam wszystkich kto inaczej zrozumiał moją wypowiedź.
Pozdrawiam prawdziwych kinomanów.
Robert Sawyer
Czy ciebie człowieku pogieło ?! Ja rozumiem że lot jest rewelacyjnymm filmem ale to nie znaczy że musi być w top 10. Przecież w przyszłości będą powstawać(mam taką nadzieje)równie dobre filmy i co wtedy zrobisz???Myśle że nie ma powodu ograniczać sie do pierwszej dziesiątki bo 11 miejsce jest złe a jak wypadnie z 100 to tragedia. Ważne ze dla Ciebie ten film ma znaczenie i że go doceniasz.
Tak pomyśl; gdyby były w tym rankingu same rewelacyjne filmy to i tak któryś musiałby być pierwszy a któryś ostatni. Ja wychodze z założenai że nie ma filmów idealnych i te które na prawde zasługują na wyróżnienie daje max.9/10 i tak jest w tym wypadku(jak bym mógł to dalbym 9+ :)