01:25 TVP 1 Czwartek 4 grudnia 2008
Naprawdę zastanawia mnie popularność ambitnego kinawśród osób pracujących na drugą zmianę.
Natomiast 7 grudnia także znakomity film Formana 'Amadeusz' także znakomita pora 1.50 !!!!
Kocham polską telwizje publiczną! Czekałem na taką okazje, poniewaz czytałem duzo pozytywnych o tym filmie, co do "Amadeusza" juz oglądałem, ale obejrzałbym jeszcze raz, gdyby nie ta pora...
Moze mi ktoś odpowiedzieć, CO IM DAJE EMITOWANIE KAPITALNYCH POZYCJI FILMOWYCH W NOCY?
Totalnie nie rozumiem publicznej. Ostatni raz kiedy leciał "Lot nad kukułczym gniazdem" emitowany był w okolicach godziny 23:00, co złą porą jak na TVP nie jest. Teraz o tej porze możemy obejrzeć (WTF?) "Kamienne serce" (średnia na imdb 4.4/10, więc film raczej nie jest arcydziełem światowej kinematografii). Oczywiste jest (nie dla wszystkich jak zdążyliśmy już zauważyć), iż "Lot ..." zgromadził by większą widownię... Cóż, w tej sytuacji warto zacytować założyciela tego tematu:
"Naprawdę zastanawia mnie popularność ambitnego kina wśród osób pracujących na drugą zmianę."
Pozdrawiam, Maximus1944pl
wazne ze gwiazdy na lodzie leca o 21. a jak zaczyna sie dyskusja o sensie abonamentu to w obronie pokazuja programy dla dzieci ktore puszczaja w niedziele o 7 rano na dwojce.
żal i tyle (ja juz od 8 miesiecy nie place abonamentu, to moj protest!)
Przecież to jest jakaś paranoja...
Puszczają jakieś gnioty w czasie najlepszej oglądalności a z klasyką kina wyjeżdzają o 01:30 no ku*wa...
Niektórzy ludzie muszą wstać o 7 rano i iść do pracy, niech tvp zważy na to !!!
i oni śmią twierdzić, że gdyby TVP było zprywatyzowane to nie byłoby kasy na rzeczy mniej papularne, które mało osób ogląda.
No kurwa a jak teraz jest??? Żeby się czegoś wartościowego dowiedzieć to trzeba czekać do 1 w nocy, albo 23, żeby zobaczyć coś wartościowego. W ciągu dnia TVP prezentuje poziom TV4.
aaaaa zgadzam sie z Wami wszystkimi, co do późnej pory 'Lotu ..'!!!!!!!!!!
ale cóż jednocześnie życze powodzenia tym, którzy zamierzają dotrwać do tej godziny i film obejrzeć :)) pozdrawiam !!
nie marudzcie tylko oglądajcie mecz lecha, idzcie spac na 2 godziny i wstancie na film
thats true :D
co zrobisz ... oni wiedzą co jest dobre dla spoleczenstwa... co jest dla dzieci dziadkow czy mlodzierzy. Wali ich ze nikt nie oglada jakiegos dziadostwa o 20... skoro wiekszosc wolala by popatrzec na lot...
Ciezko u nich z logicznym mysleniem :>
Pisałem do tvp z prośbą o zamianę czasów emisji tych dwóch dzisiejszych filmów. Nic z tego. Można sie domyślić, że tvp1 dała film "kamienne serce" o 23:15 a "lot nad kukułczym gniazdem" o 1:25 ze wzgledu na to iż pierwszy wymieniony przeze mnie film jest prdukcją bardzo słabą i dużo ludzi ją obejrzy. Pomyślcie sobie jak by "Kamienne serce" było emitowane o 1:25. Nikty by tego nie obejrzał. Szczyt szczytów. Taki film o takiej godzinie. Tandeta komercyjna - jeśli chodzi o pory emisji filmów
komercyjna tandeta jeśli chodzi o czas emisji tego filmu. Ale tvp wie co robi. Odwróćcie pory emisji filmu "Kamienne serce" i "Lot nad kukułczym gniazdem" I zadajcie se pytanie. Kto miał by chęć oglądać
Jest 3:43. Obejrzałam ten film. W związku z zakończeniem mam doła jak stąd do Nowego Yorku :(
Wnioskujac z komentarzy to film lecial w telewizji... nie wiem bo nie ogladam telewizji, nie mam nawet telewizora. Zaciekawily mnie komentarze wiec sobie sciagnalem. Wlasnie skonczylem odladac. Rozumiem przeslanie, rozumiem to co autor mial na mysli, rozumiem tersc filmu ale mam kilka ale..
Przyznam to ze film jest dobry, porwal mnie bez reszty, wciagnalem sie, ogladalem z pasja ale mam pewnien niedosyt, szczegolnie po koncowce...
Ogladalem kilka filmow po ktorych nie moglem spac pol nocy moslac o nich, natomiast ten film nie wzbudza we mnie zadnych emocji...
Ja nie dalbym mu takiej oceny.(ale to tylko moje skromne zdanie)
Od miesięcy czekałam, aż któraś ze stacji wyemituje Lot nad kukułczym gniazdem, w czwartek specjalnie poszłam szybciej spać żeby o 1.25 być w miarę w formie. Ale jak budzik zadzwonił otworzyłam tylko na moment oczy i znowu zasnęłam. Kurde, cały dzień się później na siebie wściekałam, chociaż bardziej chyba powinnam się wściekać na tvp. Gdyby chociaż puścili ten film o takiej porze w weekend to okej, mogę to zrozumieć. Ale w środku tygodnia, gdy większość Polaków musi o poranku zapierdzielać do pracy tudzież szkoły? To już dla mnie niepojęte.
Przestancie ludzie lamentować. Ten kto chce to obejrzeć to obejrzy. Niewiem czy wiecie ale istnieje coś takiego jak magnetowid (ew. nagrywarka DVD), internet...
Tylko ja nie jestem internetowym magikiem, nie wiem skąd to ściągać itp... mam w domciu dvd, nieopodal zaprzyjaźnioną wypożyczalnie i oglądam.
Skoro tak łatwo można sciągać filmy z neta, poinstruuje mnie ktoś jak to sie robi i gdzie je znaleźć? Najbardziej interesuje mnie oczywiście LNKG i "Coś" Carpentera.
dobrzy ludzie, pomóżcie staromodnemu dziaduchowi :)
Pozdrawiam