Lot nad kukułczym gniazdem

One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975
8,5 430 tys. ocen
8,5 10 1 429741
8,7 74 krytyków
Lot nad kukułczym gniazdem
powrót do forum filmu Lot nad kukułczym gniazdem

Słaby film 3/10

ocenił(a) film na 3

Film bardzo mnie zawiódł. Pomysł dobry, ale szkoda, ze takie słabe wykonanie. O psychiatryku mozna by zrobić mega schizowy film, a tutaj tego brakło. Bohaterowie mało schizowi i mało schizowych scen. Kilka jest ok. Ale mało. Na plus że gra jeden aktor znany, ale to tyle. Muzyka też słaba. Mogłaby być taka psychodeliczna i wtedy byłby klimat, a tak niestety nie ma. Nie polecam.

ocenił(a) film na 9
unhappyperson

A dla mnie debilizm to nie kreatywność. Zamknąć internet przed debilizmem !

nad_mac

Za mało dopalaczy zażyłeś to może byś poczuł psycholdelkę i schizę.

ocenił(a) film na 8
nad_mac

Jak skończysz gimnazjum/poukładasz sobie w głowie wszystko do kupy/awansujesz w końcu na wyższy etap rozwoju to wtedy zrozumiesz jaką żenującą głupotę napisałeś.

ocenił(a) film na 10
nad_mac

Błagam nie zamieszczajcie drodzy moderatorzy, opinii kompletnych cymbałow.Sa jakies granice głupoty na Boga, prowokacji zreszta też. :-(

ocenił(a) film na 10
justykob

Tobie, niestety, też zdarza się umieszczenie opinii w podobnym tonie:
26 października 2013 21:39
http://www.filmweb.pl/reviews/Opowie%C5%9B%C4%87%2C+jak+%C5%BCycie%2C+nigdy+si%C 4%99+nie+ko%C5%84czy-13565
Bez urazy :)

ocenił(a) film na 10
nad_mac

dzisiaj wieczorem leci na KULTURZE a ty jak jestes kompletnym oslem to moze nie mow tego nikomu, po co robic samemu z siebie glupka ?

ocenił(a) film na 8
nad_mac

Przeraża mnie Twoje pojęcie o psychiatrykach, psychodeli i schizowych scen szukaj w horrorach, a nie w filmie pokazującym normalnie funkcjonujący szpital (abstrahując od krzywych akcji).

ocenił(a) film na 9
nad_mac

Sam może jesteś wystarczająco schizowy, dlatego brakło Ci schizowych scen :P

nad_mac

idź obejrzeć sobie Gothikę z HB. po twoim komentarzu wnioskuję, że to twoje klimaty.

ocenił(a) film na 9
nad_mac

A może nie chodziło o maksimum schizowości ? Wpadłeś na to ? Ocena 1/10 przytakiej roli Jacka Nicholsona to objaw głupoty niestety i zwykłej dziecinnej arogancji. serdecznie współczuję .