Lot

Flight
2012
7,4 145 tys. ocen
7,4 10 1 145092
6,7 39 krytyków
Lot
powrót do forum filmu Lot

Najlepiej zagrany alkoholik od czasu Gajosa w Żółtym Szaliku.

ocenił(a) film na 5
wpww1

To chyba nie widziałeś "Zostawić Las Vegas"?

ocenił(a) film na 8
flaga87

No jeszcze są "28 dni" z Sandrą Bullock i "My name is Bill W." z Woodsem, ale Gajos nawet Denzel nie przebije - gdyby Gajos zagrał to w hollywoodzkiej produkcji, to nawet De Niro czułby się zagrożony. ;)

ocenił(a) film na 8
neojmx

A dlaczego nikt nie wspomina o Wszyscy jesteśmy Chrystusami?

ocenił(a) film na 8
MishaPl

Bo nie wszyscy jesteśmy. ;)

ocenił(a) film na 8
neojmx

Według mnie absolutnie jedna z najbardziej dogłębnych prób zmierzenia się z problemem alkoholizmu.

ocenił(a) film na 5
MishaPl

Bo był porażką ;)

ocenił(a) film na 8
Matrixiu

Bez komentarza.

ocenił(a) film na 7
MishaPl

Obejrzyj Tylko strach z Dymną. Zobaczysz genialne aktorstwo w wykonaniu kobiety. Problem alkoholizmu oczywiście.

ocenił(a) film na 8
wpww1

Absolutnie się zgadzam. Miałam dokładnie taką samą refleksję

ocenił(a) film na 9
wpww1

moze podac tytul filmu ?

ocenił(a) film na 6
wpww1

Może nie alkoholik ale konkretnie pijany najlepszy był Notariusz Janocha Arka Jakubika w Weselu :D

wpww1

a w Piłkarskim pokerze Gajos też wywindował postać alkoholika sędziego

ocenił(a) film na 9
wpww1

przeczytalem tylko "Najlepiej zagrany alkoholik" i odrazu skojarzyl mi sie zolty szalik :P dopiero po tym doczytalem do konca. Spodziewalem sie kolejnego filmu naszpikowanego efektami specjlanymi a tu prosze :) mile zaskoczenie. Jeden z lepszych filmow jakie widzialem.

ocenił(a) film na 7
wpww1

kompletnie się nie zgadzam. Nie ma w ogóle porównania z Gajosem który miał okazję zagrac kilka genialnych scen którym Denzel zwyczajnie nie miał okazji . Lepszy już jest Nicolas Cage w Zostawic Las Vegas. Albo Chyra i Kondrat u Koterskiego.