Lot

Flight
2012
7,4 145 tys. ocen
7,4 10 1 145087
6,7 39 krytyków
Lot
powrót do forum filmu Lot

Nie wiem o co chodziło z tą 3 buteleczką. Myślałem, że mogła mieć wpływ na zablokowanie steru, ale jakoś tego wątku nie rozwinięto...

cr_

A było to jakoś rozwijane nie przypominam sobie?

ocenił(a) film na 10
cr_

faktycznie, troche niepotrzebnie zaczęli wątek z tą trzecią butelką jak go potem nie dokończyli

ocenił(a) film na 9
cr_

może to był po prostu jego "żart" - ta chora pewność siebie, która mu wytknął potem adwokat- cofnęłam się potem do tej sceny i widziałam tylko 2 butelki,
z tego wątku nie rozumiem dlaczego śledczy nie mieli jego odcisków na nich, skoro przelewał je gołymi rękami- może zostały wytarte, znaczy zatuszowane?

ocenił(a) film na 6
ana_ax

No to chyba źle spojrzałaś - na pewno wlewał 3 buteleczki i wyraźnie widać, że są 3.
Ale rzeczywiście powinny być na nich jakieś odciski...

ocenił(a) film na 9
cr_

I tu sie mylisz, miał trzy butelki ale wlał tylko dwie bo trzecia nie zmieściła by sie do butelki z sokiem :)

ocenił(a) film na 8
cr_

Z tego co pamiętam chodziło zwyczajnie o to, że znaleźli dwie butelki, a gdy w hangarze, przy wraku, rozmawiali o tym, Whip stwierdził ironicznie, że to dziwne, bo wypił trzy. Nic poza tym.

cr_

z kolei mi się wydaje że 2 buteleczki wypił on sam a tą trzecią ta stewardesa, bo przecież miała 0,17 promila alkoholu we krwi
film niewątpliwie znakomity ale pozostał mi lekki niedosyt mogli jeszcze coś nakręcić z Nicole jak już wyszedł z więzienia, a tak nie wiem czy byli razem czy może nigdy się już w życiu nie widzieli

ocenił(a) film na 8
bodzio12

na końcu była na zdjęciach w celi więc odwiedzała go