przecież to był drugi pokój... ten, w którym był bohater był przygotowany dla niego, a więc lodówka specjalnie została opróżniona ze wszystkich niebezpiecznych używek
pokoje były połączone drzwiami,które były nie domknięte a co by było jeśli by w tym drugim pokoju jakaś para uprawiała sex?
tak, to na pewno główny aspekt, nad którym należy sie zastanawiać w całym filmie..
wiele hoteli w stanach ma polaczone pokoje i drzwi, a raczej para drzwi. Trcoche mnie dziwi, ze o pokoj zadbali, rowniez o ochrone a przeoczyli taki szczegol.
Ale mi chodzi o ten fakt że on Danzel się zerwał z łóżka jakby ktoś tam był.... I okno było uchylone itp. Ja na początku myślałem że ten prawnik sam chce go wkopać:)
Tak jak pisali poprzednicy - w stanach pokoje często są między sobą połączone dwiema parami drzwi. Denzel się zerwał, bo usłyszał pukanie niedomkniętych drzwi drugiego pokoju. Drzwi pukały, bo był przeciąg :) Lodówka była wypełniona alkoholem, bo to był sąsiedni pokój :) Rzeczywiście niespójne może wydawać się to, że okno było otwarte. No ale było. Możemy sobie dopowiedzieć, że pokojówka spieprzyła sprawę ;)