jak widać w zwiastunie - skrzydło ścina końcówkę wierzy kościelnej - chyba masywniejszą niż pień brzozy na wysokości 666 cm ( obecnie ) . a przecież od dziecka słyszałem że na solidnie zbudowane rzeczy mówiło się : " zbudowane na ruskich samolotowych częściach "
NO I JAK MAM TO ROZUMIEĆ ?
Nie przejmowałbym się tym filmem. W końcu nie od dziś wiadomo że Hollywoodem rządzą Żydzi, A ci jak wiadomo są źli i kłamią.
No tak, najlepiej się z gościa obśmiać i wkleić głupawe żarty. Tyle tylko, że pytanie jest jak najbardziej na miejscu. Nie trzeba być ekspertem lotniczym, aby wiedzieć z jakich materiałów są zbudowane skrzydła samolotu. I uwierzcie mi, ktoś kto robi film za miliony dolarów, solidnie się do tego przygotował, i wie że takie skrzydło może ściąć nie tylko taką wieżyczkę.. Jeśli chcielibyśmy użyć wyobraźni, i odnieść tą śmieszną brzozę do realiów praw fizyki, to każdy kto się z tego śmieje, musiałby się przed sobą przyznać, że nie jest w stanie złamać własnymi rękoma jednej zapałki. No to odpowiedzcie sobie, kto tu jest teraz śmieszny? Ja nie wnikam w to wszystko dogłębnie, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Dlatego tym bardziej chcę liczyć na to,że służby tego kraju w którym płacę podatki i utrzymuję ten urzędniczy aparat, zaczną traktować mnie poważnie, a nie będą wciskać mi kit na poziomie tak żenującym.. Tylko tyle i aż tyle.. I swoją drogą bardzo jestem ciekaw, czy gdyby komukolwiek z tych prześmiewców w katastrofie lotniczej zginęła żona, dziecko, matka, to czy to też by mieli taki ubaw.. Pozdro All:)
a Ty odróżniasz jeszcze rzeczywistość od filmów? Bo kolega, którego to niby obśmiewamy - już nie. Jeśli w holyłudzie pokazali że skrzydło ścina (to dla niego jest rzeczywistość) i tak pewnikiem być musi. Czekam jeszcze gdzie pochowali Marsjan. To tez spisek Żydów, masonów i cyklistów bo miliony przecież oglądały kosmitów w tylu filmach,a tu ni słychu ni widu... Spisek rządów jak nic.