Lucy

2014
6,3 237 tys. ocen
6,3 10 1 236637
5,3 40 krytyków
Lucy
powrót do forum filmu Lucy

Okazuje się, że gdy mózg człowieka osiąga 100% swoich możliwości, stwarza pendrive'a z kompendium wiedzy!

ocenił(a) film na 4
krzysztof7

Haha, dobre. Ubawiłam się ;D Pozdrawiam

krzysztof7

Szkoda, że Twój mózg nie może zrozumieć przenośni tej sceny i tego co wyświetliło się na ekranie telefonu policjanta...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysztof7

Ty gówniarzu zważaj na słowa, bo tym hasłem "gimnazjalny ryj" właśnie pokazałeś jaki to dojrzały i dorosły jesteś. Zachowałeś się po prostu jak wieśniak, chociaż tego nawet wieśniactwem nie można nazwać wsiurze jeden... Odpisałem po prostu na Twój durny komentarz, a Ty już od razu opuszczasz wątek filmu bo ktoś się z Tobą nie zgadza, bo nie odbiera dosłownie wszystkiego co jest pokazane na ekranie... Ale oczywiście, swoje trzeba pokazać jakim to się jest odważnym :) Trochę szacunku do innych się naucz, nawet na takim zwykłym forum, bo to trudniejsze niż pocisnąć jak to teraz zrobiłeś. Powodzenia i pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysztof7

Przepraszam

ocenił(a) film na 8
bemolski

Nie ma za co.

ocenił(a) film na 6
krzysztof7

8/10 xD

krzysztof7

oj musieli to jakośc przedstawic

ocenił(a) film na 8
krzysztof7

Krzysiu - w gimnazjum się poznaje "Małego księcia". Na zrozumienie tego filmu musisz poczekać kilka lat, lub poproś kogoś dorosłego.

crocidura

Z tym "czymś" się nie dogadasz szkoda słów i nerwów, mówię Ci crocidura, jak to się mówi, z głupkiem nie warto się kłócić bo najpierw Cię zniży do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

crocidura

Dzieciątko, Małego księcia to ja miałem w podstawówce. Gimnazjum wówczas nie było. Ale skąd miałbyś o tym wiedzieć, fanie filmów o 100% mózgu.

ocenił(a) film na 8
krzysztof7

Ale filmu i tak nie rozumiesz... szkoda