'LUCY' ktora kosztowala rowne 40 mln.dolarow zarobila na swiecie 313 mln. 407 tys.dolarow. Budzet
filmu zwrocil sie blisko 8 razy!!!!! Jest to jedyny film BESSONA ktory w samych tylko STANACH
zarobil ponad 121 mln.dolarow! Nie chwale tego filmu ani go nie gno...je poprostu wyrazilem swoje
zdanie i szczerze gratuluje temu francuskiemu rezyserowi tak wielkiego sukcesu... CIEKAWE KIEDY
MY SIE DOCZEKAMY ZE JAKIS POLSKI FILM ZAROBI PODOBNA KASE NA SWIECIE... MOZE
NIE ZA NASZEGO ZYCIA I POKOLENIA...
Europejczyk nakręcił film za europejskie pieniądze i zarobił proporcjonalnie więcej niż prawie wszystkie hity. Pełen szacun.
szkoda tylko że tym razem za wielkim pieniędzmi nie poszła jakość..... Akurat Bessona stać na lepsze kino.... Przewidywalny i pełen absurdów...
Dobry film rozrywkowy zrealizowany z wyobraźnią. Nie jest to klasa "Leona Zawodowca", ale niezła produkcja zrealizowana w sposób niebanalny, ze świetnymi pomysłami i sympatycznymi efektami specjalnymi(niestety widać tu ograniczenia budżetowe).
Może po prostu oczekiwałem czegoś innego, ale kilka scen bardzo mnie rozczarowało, a może po prostu po Żółwiach Ninja jeszcze nie mogę się pozbierać.... :P
Ja kocham wizualia w kinie. Zarówno "Wojownicze żółwie ninja" jak i "Lucy" mi się spodobały. Wszystko zależy od gustów. Co prawda powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje wymyśliła osoba, która prawdopodobnie miała kiepski gust i bała się konfrontacji z gustami innych, ale coś jest w tym powiedzeniu.