Lucy

2014
6,3 237 tys. ocen
6,3 10 1 236609
5,3 40 krytyków
Lucy
powrót do forum filmu Lucy

Ta Scarlett

ocenił(a) film na 8

Poszedłem głównie do kina dla niej, i się nie zawiodłem. Zagrała bardzo dobrze i świetnie się wcieliła zarówno w postać przestraszonej dziewczyny, jak i wyrachowanej kobiety.Jej urody nic nie przebije.
Sam film ciekawy- nie dla każdego, stąd być może to rozczarowanie wielu widzów.Momentami podobny do Transcendencji.Intrygujący początek z trochę słabszym zakończeniem.Generalnie czas w kinie szybko mija.

ocenił(a) film na 7
ramzees

Bo to dobry pomysł ale na serial, zwyczajnie na film było to zbyt krótkie, przez co ma się wrażenie, jakby połowa scen była wyciętych. Ludzie zawsze będą narzekać, nie potrafiąc cieszyć się z prostych rzeczy, ale to już temat na inną rozmowę xD. Mnie zdecydowanie film się podobał, pomimo jego schematyczności i uproszczonej fabuły, film jednak był podany ze smakiem i byłem zaszczycony móc go skonsumować w fotelowym kinie HAHA :D

ocenił(a) film na 8
michal9o90

Co do długości to racja.Trochę za krótki.Może po wersji z dodatkami będzie coś więcej wiadomo co i ile wycięto.

ocenił(a) film na 7
ramzees

Zobaczymy, zresztą już na etapie pisania scenariusza mogło wiele scen pójść do kosza i nigdy nie zostały nakręcone, od lat jestem przeciwny tym pieprzonym komercjalistycznym 90-ciu minutom. Kinematografia zdecydowanie przez to ucierpiała.